Morris

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

30.9.2017
Morris löysi kodin toisen viipurilaispojan luota Joensuusta.

11.9.2017
Morris kiittää ja kumartaa - pojasta on tullut valtava määrä hakemuksia joita lähdetään nyt käsittelemään eikä uusia hakemuksia oteta tällä hetkellä vastaan.

7.9.2017
Morris on niin liikuttava sydänkäpynen ettei toista ole. Morris on saanut opetella kotikoiran elämää viikon ajan ja ottaa kotiehdokkaita vastaan pk-seudulla.

Niin vain kävi, että pikkuinen lepakkopoika Viipurista liihotti kotihoitoon Suomen puolelle. Pitkän ja jännittävän päivän jälkeen väsynyt Morris kannettiin suoraan lämpimän suihkun alle. Silmäluomet tipahtelivat välillä puolitankoon ja vielä kovemmin ne painuivat kiinni iltapalan jälkeen. Aamulla oli vastassa reipas ja uudestisyntynyt poika, ja pieni kieli lipoi ilmaa ja häntä vatkasi joka suuntaan.

Morris on selvästi osannut ottaa ilon ja nautinnon irti heti uuden elämän alkutaipaleella. Se rakastaa ihmisten kanssa köllöttelyä, hellittelyä ja rapsutuksia. Mitä pehmeämpi peti, sen varmemmin Morriksen löytää sieltä nokosilta. Pikku prinssi uinuukin usein syvää unta vatsa pystyssä keskellä isoa parisänkyä. Aamulla jalat osuvat takuuvarmasti pieneen mustaan myttyyn, joka on yön aikana kammennut itsensä sinne missä kaikki muutkin ovat. Pienen pennun tapaan Morris on utelias ja kiinnostunut asioista ja on aina valmiina tutkimusretkelle.

Morriksen hoitoperheessä on lapsia eikä ole kahtaa sanaa siitä etteikö pienemmiltäkin ihmisiltä saadut rapsutukset ja huomio olisi haluttua. Kissaa Morris on saanut moikata muutamaan otteeseen eikä ole siitä mitenkään erityisen kiinnostunut. Öisin Morris kykenee jo hienosti pidättämään tarpeitaan, mutta päivisin vahinkoja vielä sattuu. Hihnassa poika kävelee hyvin eivätkä ohi ajavat autot juurikaan sen kävelyhetkeä häiritse. Metsäretket ovat erityisesti Morriksen mieleen ja hampaat on aivan ihana upottaa käpyihin, oksiin ja milloin mihinkin puun palaseen. Pehmoleluista tämä poika tykkää erityisen paljon, ja niiden kanssa leikkien on kiva kuluttaa päivää.

Ihana Morris-poika haluaa muuttaa vain siihen parhaimpaan kotiin, missä huolenpitoa ja rakkautta riittää varmasti koko sen loppuelämäksi!

Painoa Morriksella on tällä hetkellä kymmenisen kiloa.

20.8.2017
Lepakko-poika Morris! Morris on kiltti ja kaino pentu, joka pyörittelee ihanan iloisesti takapuoltaan mutta ei tohdi oma-aloitteisesti hakemaan huomiota.

Morris ja sen sisko Mariam päätyivät Irinan tarhalle kesällä. Vaikea keksiä syytä miksi joku olisi halunnut hylätä kaksi ihanaa ja ystävällistä pienokaista. Ehkä se loppujen lopuksi oli kuitenkin niiden onni, sillä nyt niillä on mahdollisuus löytää rakastavat ja kunnolliset kodit Suomesta.

Morris on vastustamaton ilmestys. Veikeä poika, jolla on jättimäiset korvat. Kun innokkaimmat pennut hyppivät ja yrittävät saada huomiota keinolla millä hyvänsä, katselee Morris tarhan perältä menoa. Se ei uskalla tulla itse hakemaan huomiota, ja kun sitä lähestyy miettii ja kiertelee Morris tohkeissaan eikä tiedä mihin suuntaan sitä pitäisi lähteä. Hirveästi kiinnostaisi tulla tekemään tuttavuutta, mutta rohkeus ei vain vielä riitä. Sylissä Morrista jännittää ja se painautuukin koko pienellä painollaan tiukasti ihmiseen kiinni. Vaikka Morris ujostelee, vaikuttaa se kuitenkin hyvin ystävälliseltä, kiltiltä ja mukavalta pennulta. Sen pitäisi vain päästä turvalliseen kotiympäristöön reipastumaan, pois tarhalta. Kunpa niin kävisi pian.

Pieni Morris ei tiedä mitään kotikoiran elämän ihmeellisyyksistä eikä sillä ole mitään kotikoiran taitoja hallussaan. Miten voisikaan olla. Morriksen elämä ei tähän saakka ole varmasti ollut kummoista, se ei ole nähnyt paljonkaan maailmaa. Paljon opittavaa ja ihmeteltävää siis riittää, ja Morris haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse joka on valmis panostamaan pikkupoikaan koko sydämestään!

Viipurin koirat - Morris 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.