Bongo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

18.5.2017
Bongo sai kodin Imatralta.

14.3.2017
Pois alta, täältä tulee Bongo! Bongo on hyväntuulinen ja reipas pentu, joka rakastaa ihmisiä! Bongo toivoo että oma koti ilmoittautuu pian!

Jihuu, jippii! Bongo-palleroinen ryntää iloisesti tervehtimään vieraita kun ihmiset astuvat pieneen mökkiin jossa se kavereidensa kanssa asustaa. Ilolla ei selvästikään ole rajoja, kun huomiota, rapsutuksia ja ihmisseuraa on tarjolla. Bongo vaikuttaa sosiaaliselta pennulta, joka tulee muiden pentujen kanssa hyvin juttuun. Sylissä herran ilme muuttuu hiukan vakavammaksi, mutta pian taas hymy loistaa kun se lasketaan koirankopin katolle eikä poika meinaa nahoissaan pysyä.

Bongon menneisyydestä ei ole tietoa. Se vaikuttaa kuitenkin niin luottavaiselta, reippaalta ja ihmisrakkaalta pennulta, että on varmasti saanut kasvaa ihmisten parissa. Bongolla on aika jyhkeät tassut ja se venähtää aikuisena varmasti ainakin keskikokoiseksi koiraksi. Mitään kotikoiran taitoja sillä ei ole valmiina tassuissaan. Uuden kodin onkin varauduttava opettamaan sille vielä paljon uusia asioita, kuten mitä tarkoittaa sisäsiisteys, kuinka kävellään nätisti hihnassa ja jäädään rauhallisesti yksin kotiin.. Jos kaipaat elämääsi säpinää ja sinulla riittää aikaa pienen pennun sopeuttamiseen ja kouluttamiseen, odottaa Bongo malttamattomana yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Bongo 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.