Bekka

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

14.4.2017
Bekka sai oman kodin Suomusjärveltä.

17.3.2017
Bekka ei enää palele tarhalla vaan odottaa kotiehdokkaita Somerolla.

Bekkan yhteyshenkilönä toimii Katarina.

23.2.2017
Bekka on reipas ja ihmisrakas säihkysilmä. Pentumäärän paljoudesta on mustan Bekan vaikea erottua, mutta yhtä palavasti Bekkakin unelmoi omasta lämpimästä kodista ja ihmisestä kuin muutkin.

Niin vei tuntematon tie Bekan Irinan tarhalle. Se oli kuitenkin Bekan onni, sillä kodittoman pennun kohtalo ei välttämättä mikään häävi olisi ollut. Bekka odottaa nyt Irinan tarhalla kodin löytymistä Suomesta, vaikka kilpailu omasta kodista kymmenien muiden pentujen kanssa ei helppoa ole. Oma koti on kuitenkin Bekan mahdollisuus - ainoa mahdollisuus - parempaan elämään.

Irinan tarhan pentutalossa vilistää niin suuri joukko pentuja, että hetkeksi joutuu pysähtymään ja katselemaan ympärilleen. Bekka kuuluu reippaisiin pentuihin ja tyttö onkin heti iloisena tarhavieraita vastassa. Häntä heiluu, tassut kurottelevat syliin ja ah, niin suloiset ja pienet vilpittömät silmät pyytävät huomiota ja kosketusta. Bekka nousee kevyesti syliin. Tyttö katselee hiukan ihmeissään että mitäs tämä on, jännittävää. Tältä sitä tuntuu istua ihmisen sylissä! Vau! Bekka on hieman tottumaton käsittelyyn, mutta äkkiäkös tilanne korjaantuu kun tyttö vain pääsisi sylihoitoon omaan kotiin.

Bekka tuskin on eläessään asunut sisätiloissa. Sillä ei ole minkäänlaista käsitystä kotikoiran elämästä tai tavoista, joten kärsivällisesti ja kehuen sille täytyy ne opettaa. Sisäsiisteys, yksinoleminen, hihnassa kävely.. asia kerrallaan. Bekka toivoo löytävänsä sitoutuneen ihmisen, joka haluaa koko sydämestään panostaa uuteen ystäväänsä ja tehdä Bekasta maailman onnellisimman koiran!

Viipurin koirat - Bekka 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.