Marley

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

24.5.2017
Marley sai kodin Porvoosta.

11.5.2017
Iloinen poika Marley päätyi keväällä sisarustensa kanssa Irina tarhalle. Marley odottaa kovasti hakemustulvaa itsestään. Omaan kotiin riittää kuitenkin yksi sopiva. Tulisiko se?

Sisarusviisikko Miriam, MelanieMonroeMetka ja Marley päätyivät keväällä aivan pieninä pentuina Irinan tarhalle. Viisikon elämän ensivaiheista ei ole tietoa, mutta luultavasti ei-toivotusta pentueesta haluttiin eroon ja vastaus löytyi Irinan koiratarhalta. Nyt pennuilla on kuitenkin mahdollisuus parempaan elämään, ja toivottavasti sellainen odottaisi kaikkia Suomessa.

Musta ja vikkelä Marley on iloinen viikari. Marley hyörii ja pyörii sekaisin onnesta muiden pentujen tavoin kun saa ihmisiä luokseen. Pusuja, nuolaisuja, pieniä käpäliä joka paikassa. Marley ei jää turhaan ihmettelemään uskaltaako vieraita lähestyä vaan tulee rohkeasti tekemään tuttavuutta. Marley vaikuttaakin oikein ystävälliseltä, ihmisrakkaalta ja reippaalta pennulta. Sylissä oleminen ja käsittely ei ole Marleylle niin tuttua, ja silloin poika vähän jähmettyy, mutta antaa silti nätisti kopeloida itsensä läpikotaisin. Muiden pentujen kanssa sosiaalinen Marley tulee hyvin juttuun.

Marley on suloinen poika, mutta kevyin perustein sille ei kannata lähteä kotia tarjoamaan. Marley ei varmastikaan ole milloinkaan elänyt sisätiloissa, joten edessä on paljon uutta ja ihmeellistä opeteltavaa. Maailmaa ei ole ylipäätänsä nähty vielä kovinkaan paljon eikä tarhalta käsin siihen ole mahdollisuuksiakaan. Niinpä monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun olla pelottavia, ja omistajan on oltava valmis paneutumaan pojan sopeuttamiseen.

Viipurin koirat - Parakin pentuja 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.