Cosmo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

23.11.2017
Cosmo sai kodin Lahdesta.

22.10.2017
Pieni mustanaamio kurkistaa ujosti kopin suulta. Cosmo on hyvin kiltti ja ystävällinen poika, joka hetken ihmettelyn jälkeen tulee jo reippaana rapsutuksille!

Kasa iloisia pentuja heiluttelee häntäänsä pienessä ulkohäkissä. Cosmosta ei aluksi näy vilaustakaan, mutta kun sisälle koppiin kurkistaa huomaa muutaman ujosti kuikuilevan silmäparin tapittavan sen suojista. Cosmon saa kuitenkin pienellä lepertelyllä ulos turvallisesta piilosta ja kun herraa vähän rapsuttelee, toteaa se pian ihmisten olevan kivoja ja lähtee reippaana itse hakemaan silityksiä vierailta. Sylissä istuminen on vähän ihmeellinen juttu, mutta nätisti Cosmo siinä kököttää. Cosmo vaikuttaa ihanalta pennulta eikä siihen voi olla ihastumatta. Mieluusti pojan olisi vienyt kotiinsa samantien, mutta Cosmon on kuitenkin odotettava tarhalla, että ikioma ihminen löytyy. Toivottavasti siihen ei mene kauaa, siellä kolea, iso ja turvaton koiratarha ei ole pienelle pennulla oikea paikka.

Cosmon menneisyys on hämärän peitossa. Todennäköisesti Cosmolla ei ole minkäänlaista kokemusta kotikoiran elämästä ja harjoitukset on aloitettava aivan alusta. Cosmo etsii vain sellaista kotia, jolla riittää varmasti halua opastaa pientä tarhapentua uusissa asioissa ja tilanteissa. Muutto uuteen kotiin on aina jännittävä tapahtuma ja uuden elämän alussa on paljon ihmettelemistä. Sisäsiisteys, yksinoleminen, hihnassa kulkeminen.. Näitä jo monia muita taitoja on varauduttava Cosmon kanssa harjoittelemaan, mikäli poikaa mielii omaksi. Cosmo etsii sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa siitä ollaan valmiita pitämään hyvää huolta silloinkin kun elämässä tulee alamäkiä.

Viipurin koirat - Camu, Casper & Cosmo 21.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.