Miko

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

27.12.2017
Miko-polo ei ollut saanut parhaita eväitä elämään ja se nukutettiin ikiuneen.

Miko tutkittiin kipukäytöksen ja erikoisten liikeratojen vuoksi ja sillä todettiin niin pahoja rakenteellisia vikoja lonkissa ja hampaissa, että poika päästettiin kipu- ja röntgentutkimusten jälkeen pilven reunalle.

13.12.2017
Miko sai hoitopaikan Suomesta ja odottaa omaa kotia pk-seudulla.

11.12.2017
Viikot ovat vierineet mutta Miko on pysynyt iloisena kaverina. Ihmisrakas Miko asustaa nykyään ulkoaitauksessa ja toivoisi pian löytävänsä oman kodin.

Viipurin koirat - Miko 6.12.2017

22.10.2017
Miko on iloinen ja sympaattinen vesseli! Miko tahtoisi kovasti löytää jostain ikioman ihmisen - kunpa toive toteutuisi ennen talvea.

Miko päätyi Irinan tarhalle syksyllä. Tarkempaa tietoa sen menneisyydestä meillä ei ole, mutta ehkäpä joku löysi yksinäisen pennun oman onnensa nojasta tai omistaja itse toimitti Mikon tarhalle kyllästyttyään siihen. Miko on sen verran luottavainen ja ihmisrakas pentu, että se on onnekseen saanut varttua ihmisseuran parissa. Miko tulee hyvin muiden pentujen kanssa toimeen ja elo sujuu sopuisasti isossa pentulaumassa. Syliin tumman herran saa helposti nostettua. Vähän jännittää, mutta ei niin paljoa ettei voisi muutamaa pusua antaa. Miko vaikuttaa oikein mukavalta, ihmisrakkaalta ja kiltiltä pennulta.

Miko ei välttämättä ole asunut milloinkaan sisätiloissa eikä kukaan ole koskaan opettanut sille mitä tarkoittavat sisäsiisteys, hihnassa käveleminen tai yksin oleminen. Monet meille niin normaalit asiat ja tilanteet voivat alkuun jännittää tai pelottaa niihin tottumatonta Mikoa. Harjoittelulla ja rauhallisella totuttamisella päästään kuitenkin pitkälle, ja Miko haluaakin ehdottomasti löytää sitoutuneen ja motivoituneen ihmisen.

Viipurin koirat - Miko 7.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.