Muska

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2016

1.3.2017
Muska muutti Hämeenlinnaan omaan kotiin.

6.2.2017
Herttainen Muska asustaa hoitopaikassa Somerolla ja on jo valmis muuttamaan omaan kotiin.

Muska viilettää koirakavereiden kanssa pitkin pihaa ja on heti portilla vastassa kun taloon saapuu vieraita. Muska ei kuitenkaan ryntää ihan heti syliin, vaan tarkkailee outoja tulijoita ensin pienen matkan päästä ja suostuu siliteltäväksi vasta hetken tutustelun jälkeen. Tuliaisherkun pikkutyttö nappaa kyllä parempiin suihin ennenkuin kipaisee taas leikkiin toisten koirien mukana.

Kotihoitajansa kanssa Muska on jo hyvä kaveri, ja tyttö tuntuukin olevan oikein mainiota kotikoira-ainesta. Kynsien leikkaus ja korvien puhdistus sujuvat hyvin, ja sisäsiisteyttäkin opetellaan jo hyvää vauhtia. Kotioloissa Muska on touhukas tyttö joka leikkii mielellään muiden hoitopentujen kanssa, pureskelee vuotaluita ja ulkoilee paljon.

Muska on vielä hentoinen pentu ja tarhaelämän jäljiltä turhankin hoikassa kunnossa, mutta laadukkaalla ruokinnalla se kasvaa ja kehittyy hyvää vauhtia kohti aikuisuutta. Kasvaessaan Muska tulee tarvitsemaan hyvän ravinnon lisäksi myös reippaasti liikuntaa ja muuta mukavaa puuhaa, sekä tietenkin mahdollisimman paljon yhdessäoloa oman perheensä kanssa. 

26.1.2017
Muska matkusti Suomeen hoitopaikkaan ja odottelee kotiehdokkaita Somerolla.

21.1.2017
Muska on kaunis ja melko rauhallinen pentu. Tyttö joutui vuoden lopulla kodittomaksi ja toivoo nyt uutta alkua Suomesta.

Muska asuu Irinan tarhalla. Talvi on jo hyvässä vauhdissa ja muutamista kovista pakkasjaksoista on onneksi selviydytty. Muska jakaa saman aitauksen monen kymmenen muun pennun kanssa. Vieraiden saapuessa tyttö katselee ilahtuneesti ihmisiin päin, mutta ei lähde kilpailemaan huomiosta ja vaikuttaa muutenkin pennulta rauhallisemmasta päästä. Sylissä oleminen jännittää totta kai vähäsen, kun eihän kukaan ole liiemmin Muskaa sylitellyt tarhalla.

Muskan menneisyydestä ei ole tietoa. Uuden omistajan onkin varauduttava harjoittelemaan monia kotikoiran taitoja alusta lähtien. Hihnassa ulkoilu, sisäsiisteys ja yksin oleminen ovat kaikki varmasti uusia asioita Muskalle. Ulkona oleminen voi alkuun jännittä ja uudet ihmiset pelottaa. Monista asioista selvitään kuitenkin kärsivällisyydellä ja palkitsemalla toivotusta käytöksestä - sekä antamalla aikaa.

Muskasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira ja perimästä löytynee saksanpaimenkoiran geenejä.

Viipurin koirat - Muska 20.1.207

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.