Sini

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

10.9.2017
Suloinen Sini muutti omaan kotiin Lahteen.

1.9.2017
Sini on ihastuttava pieni tyttö! Vihdissä omaa kotia odotteleva koiranpentu ei suunnittele kasvavansa kovin suureksi aikuisenakaan.

Sini on tainnut valloittaa sekä hoitoperheen ihmisten että toisten koirien sydämet. Ihastuttava nuori koira puuhastelee asioitaan aktiivisesti, ja hakeutuu mielellään ihmisen seuraan. Jos Sini vaan pääsee, se hakeutuu ihmisten syliin hoidettavaksi ja nauttii kovasti rapsutuksista.

Toisten koirien seura kelpaa Sinille hyvin, joten uudessa kodissa voi hyvin olla koiraseuraa. Sini voisi sopia myös talouden ainoaksi koiraksi. Hihnakävely ja sisäsiisteys ovat vielä opetteluvaiheessa, ja sitä opettelua on hyvä jatkaa myös Sinin uudessa.

Pikkuisella ja sirolla Sinillä on vielä edessään kokonainen elinikä, joten Sini muuttaa ainoastaan kotiin jossa koiranhoitoon sitoudutaan koko sen elämän ajaksi.

Sinin yhteyshenkilönä toimii Tessa.

17.8.2017
Sini-pentu ei joutunut asumaan tarhalla pitkään, sillä se matkusti kahden sisarensa kanssa Suomeen opettelemaan kotielämää.

Sini on tavattavissa hoitopaikassa Vihdissä.

12.8.2017
Sini on ihanan vauhdikas ja ihmisrakas nuori tyttö! Kun pentuaitaukseen astuu, voi olla aivan varma siitä, että Sini on ensimmäisenä vastassa haluamassa ison osan huomiosta.

Sini ja sen sisarukset SandySaagaSiiriSylvia ja Sami joutuivat Irinan tarhalle ihan pieninä pentuina. Ne hylättiin kauniin ja ystävällisen emonsa kanssa, ja pitkään pieni koiraperhe jakoi yhteiden aitauksen. Koitti kuitenkin aika, kun emo oli syytä erottaa iloisista lapsistaan ja nyt kuusikko seikkailee isossa muiden pentujen laumassa reippaina ja uteliaina!

Sini erottuu sisaruksistaan varsin huomattavasti: sekä väri että turkinlaatu ovat kovin erilaiset. Mutta sellaista se sekarotuisten koirien kanssa usein on, että samaan pentueeseen voi putkahtaa hyvinkin eri näköisiä sisaruksia.

Sini tuntuu myös luonteeltaan olevan hieman sisaruksiaan vauhdikkaampi. Sinissä voisi sanoa olevan pienen riiviön ainesta, sillä se hakee huomiota hyvin tomerasti eikä jää toisten pentujen jalkoihin lainkaan, vaan kiipeää vaikka sitten toisten pentujen yli sitä saadakseen. Sinin kanssa tuskin tulee tylsiä päiviä vastaan!

Sini on kuitenkin kasvanut pienestä pennusta asti tarhalla, joten sillä ei ole kokemusta juurikaan muusta kuin tarhaympäristöstä. Sinin mielestä monet uudet asiat voivat olla vähän ihmeellisiä. Uuden omistajan tulee siis ymmärtää, että Sinin kanssa tulee tutustua sille uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhallisesti ja pennun omassa tahdissa, jotta se saa ihmetellä rauhassa ja todeta, etteivät uudet asiat niin outoja olekaan.

Pentujen emo on noin 40 cm spanielisekoitus. On oletettavaa, etteivät pennutkaan venähdä jättiläisen mittoihin. Pentujen isästä ei kuitenkaan ole tietoa, joten varmuutta näiden tulevasta aikuiskoosta ei ole kenelläkään.

Sini etsii omistajaa, joka on yhtä aktiivinen ja sosiaalinen kuin Sinikin! Sini ei nimittäin halua jäädä sohvankoristeeksi, vaan se haluaa tutustua ja ihmetellä maailmaa. Kotikoiran käytöstapojenkaan opettamista ei sovi unohtaa, sillä voimme olla varmoja, että tämä tyttö järjestää kaikenlaista tekemistä sitten itse, jos omistaja ei opasta tyttöä käyttäytymään toivottujen tapojen mukaisesti.

Viipurin koirat - Sini 5.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.