Verdi

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

7.9.2017
Verdi sai kodin Hämeenlinnasta.

17.8.2017
Häntää vispaava Verdi-poika on kyllä aivan liian hellyttävä näky. Verdi on reipas ja ystävällinen pentu, joka onnessaan tulee tervehtimään ihmisiä.

Iloinen nelikko Vivaldi, Verdi, Velvet ja Velma tuotiin tarhalle kesällä. Ne olivat ei-toivottuja pentuja ja niiden emo steriloimaton kotikoira. Emokoiran omistaja ei ollut selvästikään kiinnostunut huolehtimaan pennuista, ja ellei niille olisi löytynyt Irinan tarhalta paikkaa, vaeltelisivat pienokaiset syksyllä luultavasti kadulla oman onnensa nojassa. Niinpä nelikko muutti tarhalle ja niiden emo steriloitiin. Tarhanpitäjä Irinan mukaan emokoira on ollut jonkin sortin metsästyskoira. Rodusta ei kuitenkaan ole varmuutta ja voihan myös sekarotuinen koira olla metsästyskoira. Isästäkään ei ole tietoa, joten arvailujen varaan jää näiden pienokaisten perimä.

Verdi on aavistuksen pörröisempi kuin muu sisarusjoukko. Luonteeltaan Verdi vaikuttaa hyvin ystävälliseltä, reippaalta ja ihmisrakkaalta pojalta, joka haluaa mielellään olla menossa mukana ja katsella mitä ihmiset puuhaavat. Mikään riehakas höseltäjä Verdi ei ole, mutta tulee kuitenkin iloisesti tervehtimään ja katsomaan josko jotain kivaa olisi tarjolla. Ja tokihan näin suloiselle pojalle huomiota ja hellyyttä on tarjolla. Sylissä kevyt Verdi istuskelee rauhallisesti ja antaa kiltisti käsitellä itseään. Verdistä kasvaa aikuisena epäilemättä hauskannäköinen hurmuri!

Emme tiedä ovatko sisarukset saaneet elää milloinkaan sisällä vai ovatko ne syntyneet ja varttuneet pihalla. Oli niin tai näin, edessä on aloitus alkeista. Uusissa ja jännittävissä tilanteissa tarvitaan rauhallista opastusta ja tukea. Pennut eivät tiedä mitään sisäsiisteydestä, hihnassa kulkemisesta tai yksinolemisesta, joten näitä ja muita taitoja täytyy varautua ahkerasti harjoittelemaan. Sopeutuminen voi viedä aikaa, ja uudelta omistajalta on sen lisäksi löydyttävä kärsivällisyyttä ja motivaatiota.

Verdi on mitä suloisin koirapoika, ja toivomme kovasti että pieni onnistuisi löytämään oman rakastavan kodin - mitä nopeammin, sen parempi!

Viipurin koirat - Verdi 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.