Hero

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 3/2017

14.12.2017
Hero sai kodin Vantaalta.

30.11.2017
Hero saapui Suomeen pienen onnenkantamoisen seurauksena ja etsii nyt kotia Suomesta käsin.

1.11.2017
Herosta on varttunut kaunis ja mitä ihmisrakkain poika. Hero ei tiedä parempaa kuin tarhalla vierailevat ihmiset, jolloin se yrittää surkeana kurotella tassujaan aidan raosta vieraita kohti.

Kesä meni eikä omaa kotia löytynyt. Pienestä ja ihmisrakkaasta Herosta on kasvanut jo iso poika, jonka ihana luonne on säilynyt ankeasta ympäristöstä huolimatta. Pienessä aitauksessa monien samanikäisten nuorten välille syntyy usein kahinoita, joista Herokin saa osansa. Hero itse koittaa enemmän vältellä tappeluita kuin ajautua niihin, mutta poika on jo useamman kerran joutunut turhautuneiden aitauskavereidensa kiusauksen kohteeksi. Ihmisten kävellessä sisään aitaukseen Hero nousee samantien vasten ja pitää tassuillansa kevyesti kiinni lantiosta. "Ethän vain lähde minnekään, ethän vain jätä minua tänne?". Heron katse on sydäntäsärkevä ja poika pitää välillä surkeaa vikinää kun se katselee aitauksen ulkopuolella olevia ihmisiä. Kunpa Herolle löytyisi pian oma koti, sen luulisi olevan helppoa näin ihmisrakkaalle ja persoonalliselle partakuonolle.

Viipurin koirat - Hero 21.10.2017

16.8.2017
Rapa roiskuu ja säpinä käy! Kesällä sisarustensa kanssa kodittomaksi joutunut Hero on iloinen ja ihastuttava poika!

Hero hylättiin kesällä sisarustensa Hallan ja Hakun kanssa. Pennut pääsivät onneksi suojaan Irinan tarhalle minne ne odottavat nyt omien kotien löytymistä.

Hero on kolmikosta reippain. Se tulee samantien innoissaan haistelemaan ja tekemään tuttavuutta kun vieras saa jalkansa portista sisään. Pikku kuratassut nousevat ylös ja toiveikkaat nappisilmät tuijottavat suoraan silmiin. Hero vaikuttaa kovin ihmisrakkaalta pennulta eikä välitä kenen jalkoihin tulee kiehnäämään ja hakemaan huomiota. Tyyppi kuin tyyppi, rapsutukset ja läheisyys ovat pääasia!

Hero ei ainakaan toistaiseksi tarhaoloissa vaikuta miltään erityisen vilkkaalta pennulta ja alkutervehdysten jälkeen poika rauhoittuukin mukavasti istuskelemaan viereen. Tämä voi kuitenkin muuttua vielä ja kuka tietää millainen vilperi Herosta vielä kotioloissa kuoriutuu. Reippaalla ja ihmisrakkaalla Herolla on hyvät edellytykset onnelliseen koiranelämään, kumpa vain oma ihminen löytyisi pian.

Heron ja sisarusten menneisyydestä ei ole tietoa. Ehkäpä jollekin kotikoiralle syntyi ei-toivottu pentue tai joku hyväsydäminen ihminen löysi pennut ja toimitti Irinan tarhalle suojaan. Elämä tarhalla on kovaa, ja rankemmaksi se käy kun syksy alkaa ja talvi lähestyy. Koska Heron koti on alkeellinen koiratarha eikä se tiedä mitään kotikoiran elämästä, täytyy tulevalta kodilta löytyä halua panostaa pojan sopeuttamiseen ja uusien taitojen harjoitteluun. Kotiutuminen voi viedä aikaa ja matkalla voi tulla vastoinkäymisiä. Hero ei halua muuttaa sellaiseen kotiin missä heitetään hanskat tiskiin ensimmäisten vastoinkäymisten kohdalla vaan sitoutunut koti jolla riittää halua ja jaksamista myös ongelmien ratkomiseen on ehdottomasti enemmän Heron mieleen. Mietithän siis tarkoin omia resurssejasi ennen kuin tarjoat kotia Herolle, sillä toista kertaa Hero ei enää halua joutua hylätyksi.

Viipurin koirat - Hero 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.