Villa

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 10/2016

29.3.2017
Villa sai kodin Tampereelta.

17.3.2017
Villa matkusti Suomeen ja odottaa sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Helsingissä.

19.2.2017
Pörröinen Villa on iloinen ja vauhdikas menijä! Se hyppelehtii riemuissaan pitkin pentutaloa ja haluaa ehdottomasti myös syliin rapsuteltavaksi.

Villa ja sen veli Victor hylättiin alkuvuodesta. Pentujen onneksi ne pääsivät turvaan Irinan kotipihalle pentutaloon ja siellä varttumaan muutaman viikon ajan, ennen kuin matka jatkui tarhalle asti.

Villa on hyvin sosiaalinen, leikkisä ja elämäniloinen tyttö. Se vilistää tuhatta ja sataa ympäri pentutaloa, heittelee leluja ja aina välillä käy loikkaamassa vasten ja mieluiten samalla tuikkaamassa pusun poskelle, jos suinkin joku sattuu sillä hetkellä kumartumaan. Villaa katsellessa ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle!

Villa on reipas ja sosiaalinen tyttö myös toisten pentujen kanssa. Se osallistuu mielellään pieniin pentupaineihin ja juoksuleikkeihin. Villa varmasti iloitsisi leikkisästä koirakaverista kotona, mutta reippaana tyttönä se sopeutunee myös ainoaksi koiraksi.

Villasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Koska se vaikuttaa kohtuullisen energiseltä tytöltä, toivoo se kovasti löytävänsä aktiivisen omistajan. Villa ei varmasti laittaisi pahitteeksi vaikkapa jotain kivaa harrastusta, ja vähintäänkin reippaat ja pitkät lenkit sekä erilaiset aktivointipuuhat kotona pitää kuulua Villan elämään, ettei sen tarvitse tylsyyksissään alkaa keksiä omia harrastuksia.

Villa on mahdottoman suloinen tyttö, mutta olethan miettinyt omat resurssisi ja jaksamisesi tarkoin: koiraan tulee sitoutua yli kymmeneksi vuodeksi, ja siinä ajassa tapahtuneet elämänmuutokset ja muut myllerrykset pitää olla valmis kulkemaan läpi niin, että koirakaveri pysyy rinnalla. Villa on reipas pentu, mutta se tulee tarvitsemaan silti paljon koulutusta - yksioloista ja sisäsiisteydestä lähtien. Jos olet varma, että aikasi ja jaksamisesi riittää myös silloin, kun vastaan tulee haasteita, odottaa Villa yhteydenottoasi.

Viipurin koirat - Villa 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.