Mila

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

23.10.2017
Mila sai kodin Kotkasta.

8.10.2017
Milaa onnisti ja se muutti tarhalta hoitopaikkaan Helsinkiin.

14.8.2017
Hymytyttö Mila on valmis valloittamaan koko maailman tai ainakin ihan oman kodin!

Tomera hännänheiluttaja Mila odottaa sisaruksineen Olgan tarhalla omaa kotia. Päivät kuluvat pentupainissa ja kaikenlaisia koiramaisia juttuja töheltäessä. Mila on selvästi reipas pentu, joka ei ihmisiä turhaan arastele. Päinvastoin tytöstä olisi niin mahtavaa päästä syliin ja tutusta oikein kunnolla!

Mila ja sisarukset Margo, Mina ja Motja syntyivät alun perin maaseudulle. Koditon emo oli tullut kantavaksi, ties monettako kertaa elämänsä aikana. Ja niin Milankin elämä kodittomana koirana alkoi. Onneksi koko sisarussarja löydettiin ja saatiin kiinni. Tie vei Olgan tarhalle, jossa on turvallisempaa kasvaa ja ruokaakin tarjolla. Vaikkakin olosuhteet ovat ankeat, pystytään siskosia auttamaan. Ja myös huolehtimaan, ettei lisää kodittomia koiria syntyisi, ainakaan tälle sisarusparvelle.

Kylmä talvi tekee tuloaan. Mila toivoo hartaasti sitä ennen löytävän lämpöisen kodin. Purevat pakkaset ovat erityisen haasteellisia pienille pennuille. Mila on reipas ja sosiaalinen koira, joten sekä kaupunki että maaseutu ovat asuinpaikkana mahdollisia. Topakkana tyttönä uskoisimme Milan pärjäävän ainoanakin koirana. Mutta varmastikin kiva kaveri on myös mieluinen yllätys.

Mila on valmis muuttamaan heti, kun vain oikea koti löytyy. Tytöllä on ikää nyt nelisen kuukautta, joten monenmoista opeteltavaa riittää kotielämään totutellessa. Sisäsiisteys, kauniit käytöstavat, hihnassa kävely ja ettei tohveleita tai muutakaan sopimatonta eksy suuhun natusteltavaksi. On kuitenkin helppo uskoa, että Milan kaltainen rohkea ja innokas pentu kykenee asiat omaksumaan rauhallisella opastuksella, vaikka aluksi uuteen kotiin muuttaminen saattaakin vetää Milan vähän ujommaksi. Mila odottaa syliisi pomppaamista, mikäli olet aivan varma, että sitoudut Milan loppuelämän ajaksi. Ja kuljet tytön rinnalla, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.

Viipurin koirat - Mila 10.9.2017

Viipurin koirat - Olgan M-pennut

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.