Ohana

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

31.8.2017
Ohana muutti omaan kotiin.

20.8.2017
Pieni Ohana-tyttö ei voi aavistaakaan kuinka ihana ja suloinen se on. Silti joku halusi siitä eroon ja hylkäsi sen.

Ohana ilmaantui tarhalle kesällä. Sitä on mahdotonta olla huomaamatta. Kaunis valkoinen pörrötyttö, jolla on hauska punertava nenä. Ohana iloitsee ihmisistä, mutta hiukan tuumii voiko heitä noin vain lähestyä. Se saa välillä komennusta isommilta pennuilta ja livahtaa silloin piiloon. Kun Ohanan nostaa syliin, paljastuukin tyttö mitä ihanimmaksi pusumaakariksi! Se selvästi rakastaa ihmisiä, tahtoisi kieriskellä sylissä ja lopulta retkottaa siinä kuin viimeistä päivää. Ohana on niin liikuttavan ihana, että ihan pahaa tekee laskea moinen olento maahan. Ohana vaikuttaa hyvin sopuisalta pennulta, joka mieluummin väistää jos isommilta meinaa tulla sanomista. Löytyisipä jostain kodista Ohanan mentävä aukko!

Ohana on varmasti saanut elää ihmisten läheisyydessä, mutta ei välttämättä koskaan sisätiloissa. Monenmoista ihmeteltävää ja opeteltavaa on vielä edessä, mutta eiköhän Ohanasta vielä mainio kotikoira tule. Ohanan tulevan kodin täytyy ehdottomasti harkita huolella adoptiopäätöstä eikä vain hullaantua suloisesta ulkonäöstä. Päätöksen tulee olla tarkoin harkittu ja Ohanaan on sitouduttava koko sen loppuelämäksi. Mietithän siis tarkkaan resurssejasi, sillä kotikoiraksi ei aina sujahdeta noin vaan ja vastoinkäymisiä voi tulla. Jos kuitenkin olet varma päätöksestäsi, ja sinulta löytyy aikaa ja halua, olisi Ohana varmasti onnellinen ja iloinen päästessään tarhalta oman ihmisen syleilyyn.

Viipurin koirat - Ohana 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.