Linn

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 11/2016

15.4.2017
Pikku-Linn muutti omaan kotiin Espooseen.

26.3.2017
Linn on saanut harjoitella kotikoiran elämää reilun parin viikon ajan Suomessa. Linniin pääsee tutustumaan Espoossa.

Kotihoitaja kertoo:

"Linn on ollut meillä kotihoidossa 2 viikkoa. Alkujärkytyksen ja sohvan takana lymyilyn jälkeen Linn on rohkaistunut nopeaan tahtiin. Linn vaikuttaa aktiiviselta tytöltä, joka ei tyydy pelkästään sohvalla makoiluun, joten Linn toivoo pitkiä käveylenkkejä ja perheensä kanssa yhteistä aikaa.

Ulkona Linn viihtyy paremmin kuin hyvin ja on uteliaana lähdössä jokaiselle retkelle mukaan. Oman koiramme kanssa Linn on ystävystynyt ja he leikkivät keskenään päivittäin. Yksinolo sujuu toisen koiramme kanssa hyvin. Koirakaveri on Linnille tärkeä tuki ja turva, joten toistaiseksi jo valmiiksi koirallinen koti tuntuu parhaimmalta vaihtoehdolta Linnille. Perheemme kissan Linn jättää rauhaan eikä jahtaa sitä. Rauhalliset lapset ovat Linnin mielestä myös ok ja heitä seuraa sopivalta etäisyydeltä mutta vielä ei uskalla tulla silitettäväksi ilman namia

Sisätiloissa vieraat jännittävät mutta ulkona Linn on juoksemassa jokaisen vastaantulija luokse hakemaan huomiota. Kaiken kaikkiaan Linn vaikuttaa iloiselta pennulta, joka on valmis valloittamaan maailmaa."

Linnillä on tällä hetkellä korkeutta n. 40 cm ja painoa 9 kg. Linn jäänee aikuisena pieneksi keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Linn koirapuistossa 3/2017

9.3.2017
Linn pääsi Espooseen kotihoitoon ja tutustuu nyt hiljalleen kotikoiran elämään.

22.2.2017
Liikuttava Linn rakastaa ihmisiä koko pienellä sydämellään. Pieni häntä väpättää viimeistä päivää eikä ilman pusuja jää kukaan!

Irinan tarhan keskellä pienessä mökissä käy kova kuhina. Viisi innokasta pentua hyppii ja iloitsee ihmisistä minkä kerkeää. Linn on yksi pienen mökin asukeista. Tytön menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Liekö joku löytänyt sen jostain vai omistaja tuonut koiratarhalle kyllästyttyään pentuunsa - se jää arvailujen varaan. Pienellä sydänkäpysellä on nyt kuitenkin hyvät mahdollisuudet saada rakastava loppuelämän koti, ja miksei näin suloinen pentu sellaista äkkiä löytäisi.

Linn on ystävällinen ja herttainen pentu, joka rakastaa ihmisiä. Kuvausta varten se nostetaan syliin ja kopin katolle, jossa se istuu nätisti paikoillaan. Ihmetystä on ilmassa. Pieni häntä vispaa onnellisena huomiosta, rapsutuksista ja ihan vaan ihmisistä. Pentujen kanssa vietetty hetki jää kuitenkin harmillisen lyhyeksi ja Linn olisi niin kovin mielellään nauttinut ihmisten seurasta pidempäänkin. Toivottavasti tarha-aika jää lyhyeksi ja hellittelyhetkiä oman ihmisen kanssa piisaa useita kertoja päivässä.

Uuden omistajan on ymmärrettävä, ettei Linn ole tuskin milloinkaan elänyt sisätiloissa eikä sillä ole lainkaan käsitystä kotikoiran elämästä. Pienen pennun kanssa täytyy lähteä opettelemaan alusta alkaen monia taitoja kuten sisäsiisteyttä, yksinoloja ja ulkoilua hihnassa muiden liikkujien joukossa. Alussa ihmeteltävää - pelottavaakin sellaista - varmasti riittää, mutta kehuilla ja palkitsemisella tapahtuu rohkaistumista. Kunhan aikaa, halua, ymmärrystä ja rakkautta riittää, olisi Linn valmis muuttamaan ikiomaan kotiin.

Viipurin koirat - Linn 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.