Harpo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

8.6.2017
Harpo muutti omaan kotiin!

29.3.2017
Tummakasvoinen Harpo on iloinen ja sydämellinen poika. Harpo rakastaa ihmisiä eikä voi ymmärtää miksei saisi viettää joskus vaikka kokonaista päivää ihmisseurassa hellittävänä.

Sisarukset HaitiHadi, HippiHipsterHoudini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa Hermionen kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Harpo on elämäniloinen nassikka, joka sisarustensa tavoin kirmaa onnellisena ihmisten luo kun portti vapauteen, eli pienelle sisäpihalle aukeaa. "Mitämitämitä, ihmisiä! Ihanaa, mahtavaa, kivaa, jihuu!". Harpo tepsuttaa häntä vispaten luokse ja uteliaana nuuhkii uudet hajut. Poika nauttii läheisyydestä ja rapsutuksista, olisipa niitä vain tarjolla paljon, paljon useammin! Harpo vaikuttaa mahtavalta pikkumieheltä, jolla toivottavasti on edessään valoisa ja onnellinen tulevaisuus omassa kodissa.

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Harpo haluaisi niin kovasti oman ihmisen luokse - toivottavasti sellainen löytyy pian.

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.