Loni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 5 kg)
Syntymäaika: 2015

20.11.2017
Loni sai kodin Vantaalta.

13.10.2017
Pikku Loni pääsi hoitopaikkaan Helsinkiin. Loni sopii parhaiten ainoaksi koiraksi tai mahdollisesti pienen ja rauhallisen koiran kaveriksi.

27.9.2017
Pikkiriikkinen Loni juoksee iloisena häntä heiluen ihmisiä vastaan, kun tarhavieraat kurvaavat Irinan kotipihaan.

Loni hylättiin kolmen pienen pentunsa kanssa. Se on hyvin ystävällinen ja ihmisrakas pikkutyttö, joka ottaa uudetkin ihmiset avoimesti vastaan. Alkuun se hieman tunnustelee onko tässä nyt varmasti vierailla hyvät aikeet mielessä, mutta huomatessaan ettei pelättävää ole, tulee se oitis hakemaan rapsutuksia. Tyttö kipittää iloisesti vieraiden jaloissa ja aina kun siihen päin edes vilkaisee, alkaa häntä iloisesti heilua ja silmissä syttyy onnellinen valo.

Lonin menneisyydestä ei ole tietoja, mutta kovin huonoa kohtelua se tuskin on aiemmassa elämässään saanut. Emme kuitenkaan tiedä, millaisessa ympäristössä se on elänyt, joten kaikki kotikoiran taidot eivät välttämättä ole Lonilla hallussa. Esimerkiksi sisäsiisteyttä voi joutua harjoittelemaan. Loni on arviolta muutaman vuoden ikäinen, mutta todellinen ikä jää hämärän peittoon. Loni ei halua enää milloinkaan joutua kodittomaksi, joten tulevan omistajan on huolellisesti pohdittava, onhan elämässä tilaa Lonille vielä useiksi vuosiksi eteenpäin. Pienikin koira tarvitsee liikuntaa ja aktiviteetteja siinä missä isommatkin, joten miksikään sohvankoristeeksi Loni ei halua muuttaa. Mikäli Loni sulatti sydämesi ja olet huolellisesti harkinnut päätöstä, sinulla on aikaa ja jaksamista, muuttaisi Loni varmasti mielellään luoksesi!

Viipurin koirat - Loni 24.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.