Samir

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

18.3.2017
Samir sai kodin Huittisista.

16.3.2017
Samir karisti tarhan kurat tassuistaan ja muutti hoitopaikkaan Somerolle.

21.2.2017
Vaikka pieni Samir näyttääkin sylissä vakavalta, on poika todellisuudessa iloinen ja ihmisrakas pentu. Syli ei ole Samirille tuttu paikka - ja oman ihmisen syli se vasta jotain olisikin!

Neljä pientä huolestunutta surusilmää tuotiin eräänä talvipäivänä Irinan tarhalle. Sisarukset SeamusSamson, Samir ja Sansa elelivät pienessä Gavrilovon kylässä vailla suojaa ja huolenpitoa, joten niiden onneksi ne poimittiin talteen ja toimitettiin Irinan luokse. Pienet karhunpennut toivovat nyt parasta ja matkan omaan kotiin alkavan pian.

Samir on hyväntuulinen ja liikuttava pieni vipeltäjä. Innoissaan se juoksee muiden pentujen kanssa pentutalon ovelle ja katselee silmät ilosta loistaen saapuvia ihmisiä. Tarhalla pienen pennun päivään ei kovin paljon rapsuttelu- ja seurustelutuokioita kuulu, joten jokainen sekunti ihmisten kanssa on Samirille arvokasta. Sylissä oleminen hiukan jännittää ja ilme muuttuu vakavaksi, mutta päästyään takaisin maan kamaralle alkaa pikku häntä taas vispata. Samir elää isossa pentulaumassa ja sen päivät kuluvat muiden pentujen kanssa leikkien. Omasta ihmisestä Samir voi tällä hetkellä vain unelmoida, mutta kunpa sitä onnistaisi ja joku ihana ihminen haluaisi tarjota kodin juuri sille.

Samir on reipas poika, mutta lyhyen elämänsä aikana se ei ole vielä kerinnyt näkemään paljonkaan maailmaa. Uutta ihmeteltävää ja opittavaa riittää. Kotikoiran elämästä Samir ei tiedä mitään eikä kukaan ole koskaan opettanut sille mitä tarkoittaa sisäsiisteys, kuinka kävellään nätisti hihnassa tai jäädään rauhallisesti yksin kotiin. Samir haluaa löytää ihmisen, joka on valmis sitoutumaan siihen sataprosenttisesti ja pitämään hyvää huolta siitä koko sen loppuelämän - sekä rakastamaan poikaa koko sydämestään myös elämän vaikeina hetkinä.

Viipurin koirat - Samir 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.