Odin

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi (nyt n. 15 kg)
Syntymäaika: 10/2016

10.5.2017
Odin sai kodin Hyvinkäältä.

8.4.2017
Odin odottelee kotiehdokkaita hoitopaikassaan Espoossa.

Odinin kotihoitaja kertoo:

"Odin - kavereille Odi vaan - on suloinen nuori poika. Se on melko rauhallinen ja viihtyy hyvin myös itsekseen lelujaan järsien eikä metelöi, mutta tervehtii hoitajaansa iloisesti pusutellen ja on heti valmiina uusiin seikkailuihin. Odi ei halua tehdä tarpeitaan sisälle, vaan kertoo levottomalla käytöksellä, milloin on päästävä ulos. Odilla on silmää sisustamiselle: se kantaa pienet matot omasta mielestään juuri oikeisiin paikkoihin. :-) Miehet ja vieraat naiset jännittävät jonkin verran, mutta naapureihin on tutustuttu ilman ongelmia. Myös koirat ovat jännittäviä, mutta jos saa tutustua omaan tahtiinsa, tulee hyvin toimeen niiden kanssa."

Viipurin koirat - Odin kotihoidossa

17.3.2017
Odin-pentu muutti ikiomaan kotiin Helsinkiin.

25.2.2017
Sydämellinen Odin on reipas ja ihmisrakas poika, jonka suurin toive olisi päästä omaan lämpöiseen kotiin ja käpertyä kerälle rakkaimpiensa kainaloon.

Pieni Odin-poika värjöttelee pakkaspäivänä lyhyessä turkissaan. Ihmiset havaittuaan se tulee riemastuen häkin ovelle takapuoli ja häntä heiluen. Suukkoja ropisee ja iloinen Odin pääsee syliin hellittäväksi ja kuvattavaksi. Hiukan on ihmeellinen tilanne, Odin tuumaa ja pähyilee ympärilleen, mutta jo pian kääntyy katse vieressä seisovaan ihmiseen. Ihmiset ovat parasta mitä poika tietää, eikä pusujen antamistakaan haluaisi millään lopettaa!

Odinin menneisyydestä ei ole tietoa. Ihmisiin poika suhtautuu kuitenkin sen verran luottavaisesti, että tuskin Odinilla ainakaan kovin ikäviä kokemuksia ihmisten osalta on takanaan. Sisätiloissa asuminen sen sijaan on pojalle varmasti ihan uusi kokemus, ja monia taitoja täytyy harjoitella aivan alusta alkaen.

Irinan tarhalla on tällä hetkellä valtava määrä pentuja ja kilpailu omasta kodista on kovaa. Odin ei voi muuta kuin toivoa, että suuresta joukosta juuri se onnistuisi erottumaan eikä pojan kohtaloksi jäisi koiratarhalla varttuminen. Sympaattinen ja ihmisrakas Odin odottaa hakemuksia!

Viipurin koirat - Odin 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.