Rebecca

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suurehko
Syntymäaika: 2016

29.8.2017
Rebecca sai loppuelämän kodin tutusta hoitopaikasta.

30.3.2017
Rebecca asustaa hoitopaikassa Somerolla.

Helmikuussa Irinan tarhalle ilmestyi nuori saksanpaimenkoiraa muistuttava koira, jolle tarhanpitäjä toivoi hoitopaikkaa Suomesta. Irina oli huolissaan Viipurin kaduilta löytyneestä Rebecasta, eikä suotta: suurehko koira oli muhkean turkkinsa alla surullisen huonossa kunnossa. Rebecca on pahasti alipainoinen ja lihakseton, eli se on aivan ilmeisesti elänyt pitkään hyvin huonolla ravinnolla.

Hoitopaikassa Rebecca on aloittanut kuntoutumisen syömällä hyvää ruokaa, juomalla raikasta vettä ja ulkoilemalla. Matkaa on silti vielä jäljellä, ja Rebecan tulevan kodin on varauduttava jatkamaan koiran kuntoutusta siten, että se saa kasvattaa lihasmassaa ja painoa hallitusti. On tärkeää että Rebecan liikuntaa lisätään vähitellen, ja koiraa ruokitaan hyvin.

Luonteeltaan Rebecca vaikuttaa herkältä, mutta hyvin ihmisrakkaalta koiralta. Toisille koirille Rebecca saatta ärähtää ikäänkuin puolustautuakseen, mutta ihmisille tämä koira on kiltti. Ihmisen seurassa oleskelu tuntuukin olevan Rebecalle erityisen tärkeää, joten olisi hienoa jos Rebecan uudessa kodissa tehtäisiin paljon asioita yhdessä koiran kanssa. Metsälenkit ja yhteiset harrastukset oman ihmisen kanssa olisivat varmasti kovasti Rebecan mieleen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.