Hipster

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

4.7.2017
Hipster sai kodin Helsingistä.

30.6.2017
Hipster kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen näytteet olivat sekä MRSP:n että ESBL:n osalta negatiiviset.

11.6.2017
Hipster sai hoitopaikan Somerolta ja odottaa sopivia kotiehdokkaita.

29.3.2017
Mitä ihmettä Hipster tekee suurella koiratarhalla? Tämä suloinen ja kiltti poika haluaisi oitis matkalipun Suomeen ja ikiomaan kotiin!

Sisarukset HaitiHadiHippi, Hipster, Houdini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa Hermionen kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Paitsi että Hipster on ihastuttava ja liikuttava pieni koirapoika, on sillä myös kovin persoonallinen väritys. Poika temmeltää iloisena pienellä sisäpihalla sisarustensa ja emonsa kanssa. Vieraita Hipster ei arastele vaan tulee rohkeasti rapsuteltavaksi. Kun pikkuinen kaapataan syliin kuvattavaksi, iskee kova jännitys ja poika jähmettyy kauttaaltaan. Hipster istuu jännityksestä huolimatta rauhallisesti paikoillaan ja antaa nätisti käsitellä itseään. Voi toista. Päästessään takaisin maahan Hipster on kuin ei mitään ja onnellisena nautiskelee ihmisseurasta.

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Hipsterin mielestä tarha on nyt nähty ja matka omaan kotiin voisi alkaa. Mistä poika löytäisi sitoutuneen ja rakastavan ihmisen?

Viipurin koirat - Hipster 26.5.2017

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.