Borja

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2015

2.3.2017
Borja sai kodin Lahdesta.

24.2.2017
Borja kävi kastroitavana.

23.1.2017
Borja joutui auton töytäisemäksi, mutta onneksi eläinlääkärissä selvisi että vammoilta vältyttiin. Pieni ja iloinen terrierisekoitus etsii kotia Olgan tarhalta käsin.

Borja on pienehkö partasuu ja ikää sillä on arviolta noin kahdesta kolmeen vuoteen. Borja suhtautuu ystävällisesti ihmisiin, mutta ei ole ensimmäisenä juoksemassa ventovieraiden syliin vaan katselee mieluummin alkuun touhuja vierestä. Olgan halikaveri Borja on kuitenkin jo täysin, ja pojan mielipuuhaa onkin kuulemma sylissä köllöttely. Olga kertoi myös, että Borja on kovin rakastunut autoiluun, joka tulikin todettua kesken tarhareissun pikkumiehen livahdettua tarhan ovesta ulos. Poika ei antanut itseään kiinni, mutta kun autolla ajeli edes takaisin tovin ovi auki niin sinnehän pieni karkulainen hyppäsi reippaasti.

Olgan mukaan on selvää, että ihmisrakkaalla Borjalla on ollut joskus koti. Olga laittoikin useita netti-ilmoituksia ja yritti löytää Borjan omistajaa, mutta tuloksetta. Niinpä sille etsitään nyt omaa kotia Suomesta. Uuden omistajan on kuitenkin varauduttava siihen, että monia kotikoiran taitoja täytyy vielä harjoitella. Hihnassa kävely voi olla mitä sattuu, pissavahinkoja voi joutua korjailemaan sisältä eikä yksinolojen sujuminenkaan ole itsestään selvää.

Mistä pieni terrieripoika löytäisi sitoutuneen ja rakastavan loppuelämän kodin?

Viipurin koirat - Borja 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.