Leni

Sukupuoli: narttu (steriloitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 3/2014

17.3.2017
Lenille testattiin sterilaation jälkitarkastuksen yhteydessä punkkivälitteiset taudit. Lenin tautitestit olivat puhtaat.

Leni joutui 1,5 viikkoa sterilaation jälkeen päivystykseen runsaan ja äkisti alkaneen verenvuodon vuoksi. Sen täytyy ottaa elämä hyvin varovaisesti ja levätä seuraavat pari viikkoa.

1.3.2017
Leni eli Tirpukka kävi steriloitavana.

6.2.2017
Leni palautui etsimään uutta kotia ja odottaa hoitopaikassaan Nummelassa kotihedokkaita.

Leni, kotoisemmin Tirpukka on nyt muutaman viikon ollut kotihoidossa Nummelassa.
Leni on ollut aikaisemmassa kodissa ainoana koirana, mutta nyt hoitopaikassa on seurana vanhempi narttu koira jonka kanssa Leni tulee jo hyvin toimeen, mitä nyt välillä yrittää komentaa vanhaa rouvaa.

Lenillä oli entisessä kodissaan ongelmana että tyttö jännitti tehdä tarpeitaan remmissä. Hoitopaikassa Leni oppi nopeasti myös tämänkin eikä ongelmaa ole ensimmäisten päivien jälkeen ollut. Nykyään tyttö odottaa jo innoissaan lenkille lähtöä. Kotiutuessaan hoitopaikkaan Lenistä on löytynyt myös itsepäisyyttä, ja hoitotätiä yritetään välillä komentaa komeasti ulvoen. Leni saattaa olla aluksi hiukan varovainen vieraita kohtaan, mutta tutuksi tullessaan Lenistä saa oivan kainolakaverin.

Yksinolot ovat sujuneet hyvin ja tavarat ovat saaneet olla paikoillaan yksinolon aikana. Muutenkin hoitotäti kehuu Leniä nopeasti oppivaksi ja fiksuksi tytöksi.


8.9.2014
Leni pääsi muuttamaan omaan kotiin.

14.8.2014
Suloinen Leni on ollut viikon verran kotihoidossa. Leni - kotoisammin Tirppa - on oikein reipas nuori tyttö.

Tältä tytöltä ei itseluottamusta puutu ja varsin omapäinenkin Leni osaa olla. Vaikka Leni onkin pieni kooltaan, tulevalta kodilta vaaditaan kuitenkin koirakokemusta ennestään, ettei tämä tyttö ala kuvainnollisesti hyppiä pöydillä.

Leni rakastaa ihmistä ja onkin kaikessa touhuissa aktiivisesti mukana. Leni tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta tomerasti komentaa koirakavereita sille päälle sattuessaan.

Leni pärjäisi varmasti ainoa koirana, mutta tulevassa kodissa voi olla myös koirakaveri. Remmikävelyssä on hieman alkeita opeteltu, mutta tässä on Lenillä vielä opeteltavaa ja sisäsiisteydestäkin on vielä petrattavaa.

Lenin turkki on alkanut kasvaa, eikä karvattomia laikkuja enää näy.

9.8.2014
Pikkuinen Leni muutti hoitoon Somerolle ja tutustuu mielellään sopiviin kotiehdokkaisiin.

7.8.2014
Leni on vilkas ja kovin iloinen pikkutyttö! Leni ei tunnu tietävän mitään parempaa kuin kaikki ihanat ihmiset, jotka ovat valmiita antamaan huomiota Lenille.

Leni päätyi Irinan tarhalle kesäkuussa, pienenä ja varsin karvattomana pentuna. Lenillä kuuluisi selvästi olla pörröinen turkki, mutta ainakin aluksi karvapeite oli jäänyt heikoksi.

Luonteeltaan Leni on hyvin iloinen ja eloisa. Missä jotain tapahtuu, sinne Leni takuulla viilettää ensimmäisenä. Muita pentuja pienempänä Leni tahtoo jäädä helposti jalkoihin, mutta se minkä Leni koossa menettää, korvaa se tahdonvoimallaan. Varsinkin jos on ihanien ihmisten huomiosta kyse!

Leni pääsee Suomeen kotihoitoon, jotta sen mahdollisia iho-ongelmia saadaan seurattua. Lisätietoja Lenistä on tulossa, kunhan tyttö on päässyt kotiutumaan.

Lenistä tullee aikuisena kooltaan pienehkö keskikokoinen.

Viipurin koirat - Lenni 5.7.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.