Kingston

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2011

29.3.2017
Kingston on kotona! Kotihoitajat eivät halunneet luopua aarteestaan, joten Kingston jäi Kotkaan kahden viipurilaisen tyttökoiran kaveriksi:).

27.2.2017
Kingston on kotihoidossa jo osoittanut olevansa hyvin mutkaton ja kultainen poika! Kingston odottaa kotiehdokkaita Kotkassa.

Kotihoitaja kertoo:

"Kingston on hyvin luottavainen ja reipas poika. Kaikenlaiset hoitotoimet on helppo tehdä ja se kulkee hihnassa nätisti.

Kingston tarvitsee hellyyttä ja runsaasti liikuntaa. Vaikka Herra K on aina valmis lenkille, osaa se ottaa myös rennosti.

Kingston ei hauku paljon ja sen saa helposti lopettamaan, jos se jostain syystä innostuu kumeaan haukkuunsa. Kingston ei merkkaile sisällä eikä ole kotihoidossa pureskellut luvattomia asioita.

Herra K tulee mukavasti toimeen narttujen kanssa mutta urosten edessä se uhoaa.

Kingston ei vahdi ruokaansa tai herkkujaan eikä muulloinkaan käyttäydy uhkaavasti. Se on leikkisä poika, jonka olemus huokuu hyvää tuulta. Tämä komea uros on ansainnut kodin, joka osaa arvostaa sen upeaa ja luottavaista luonnetta."

23.2.2017
Onnenpoika Kingston jätti ketjukoiran elämän tarhalla, muutti Suomeen ja odottaa nyt omaa kotia hoitopaikassaan Kotkassa.

1.9.2016
Kingston on entinen kotikoira, joka tuntemattomasta syystä hylättiin tarhalle. Ihmisrakas Kingston ei tiedä miten päin olisi kun se huomaa huomiota ja rapsutuksia olevan tarjolla!

Kingston hylättiin kesällä Irinan tarhalle. Kuulemamme mukaan se tuotiin suoraan kodista, mutta syytä hylkäämiselle emme tiedä. Yksi asia on kuitenkin selvä. Ihmisiä tämä poika rakastaa. Huomatessaan ohikulkevat ihmiset Kingston yrittää kurottautua niin pitkälle kuin painava ketju vain sallii. "Huomatkaa minut, älkää vain kävelkö ohitseni!", on Kingstonin viesti. Ja täytyyhän poikaa mennä tervehtimään. Kingston heittäytyy samantien selälleen antaen pusuja ja nauttien koko sydämellään lyhyestä rapsutteluhetkestä.

Kingstonin kohtaloksi on koitunut ketjukoiran rooli. Mitään erityistä syytä sille ei välttämättä ole, sillä turvallisen tilan löytäminen aikuiselle, uudelle koiralle on välillä haastavaa. Kingstonin pieni yksiö sijaitsee tällä hetkellä aivan tarhan sisäänkäynnin luona eikä omaa, kunnollista rauhaa juuri ole.

Kingston on arviolta noin 5-vuotias, joten riehakkaimpien teinivuosien pitäisi olla jo takana päin. Vaikka Kingston onkin elänyt ihmisten parissa, voi kotikoiran käytöstavoissa olla vielä harjoiteltavaa. Varmaa kun ei ole, mitä sille on edellisessä elämässä opetettu tai jätetty opettamatta. Kingston vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta, reippaalta ja kivalta pojalta. Ja onhan miekkonen tietysti myös erittäin komea! Toivottavasti Kingston pääsisi pian viettämään kunnollista koiranelämää uuteen kotiin eikä sen tarvitsisi kyhjöttää vuosia tarhalla koppinsa edustalla.

Viipurin koirat - Kingston 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.