Sigma

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

24.5.2017
Sigma löysi kodin Espoosta.

27.4.2017
Sigma on iloinen ja kiltti pentu, joka häntä vispaten odottaa rapsutuksia ja ihmisiä luokseen! Sigma toivoisi pian pääsyä omaan kotiin.

Veljekset Sigma ja Saigon päätyivät pikkupentuina Irinan tarhalle. Niiden menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisrakkaina pentuina ne eivät varmastikaan ole mistään metsän keskeltä vaan saattavat hyvinkin olla jonkun kotikoiran jälkeläisiä. Niin tai näin, kodittomia pojat ainakin ovat ja pistävät nyt kaiken toivonsa peliin, että ikiomat kodit löytyisivät Suomesta.

Sigma on ihana ja ihmisrakas pentu, joka silmät kirkkaina odottaa malttamattomana ihmisten huomiota ja silityksiä. Pieni kieli lipoo sormia ja häntä huiskii hurjana edestakaisin. Sylissä istuminen on kuitenkin pikkumiehestä ihan kamalan jännittävää, ja ilme ja asento on sen mukainen. Sigma-rassu on vain vähän käsittelyyn ja sylittelyyn tottumaton, mutta onkos se ihme kun kukaan ei ole poikaa koskaan hellitellyt. Eipä hätää, oma ihminen varmasti korjaa asian - kunhan sellainen vain jostain ensin löytyisi.

Sigmasta kasvaa aikuisena keskikokoinen komea herra. Kotikoiran elämä ei ole Sigmalle tuttua, joten uuden kodin on varauduttava opettamaan sille asiat alusta alkaen. Sisäsiisteys, hihnassa nätisti kulkeminen, yksin oleminen.. Näihin ja moniin muihin harjoituksiin on oltava valmis panostamaan, jos Sigman mielii omakseen.

Viipurin koirat - Sigma 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.