Madde

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

5.3.2017
Madde sai kodin Tampereelta.

19.2.2017
Pörröiset kasvot kurkistavat kopista ja katsovat hiukan ihmeissään ympärille. Madde on ystävällinen pentu, mutta monet ihmisvieraat ja kova tohina hiukan jännittää.

Madde päätyi Irinan tarhalle sisarustensa Macyn, Miloksen, Meganin ja Delin kanssa. Viisikon elämän ensivaiheista ei ole tietoa, mutta ujoinkin osa pentuparvesta on reipastunut mukavasti vaikka alku ei varmasti kovin ruusuinen olekaan ollut. Megan ja Deli ovat jo päässeet täysillä kotikoiran elämään kiinni ja toivottavasti lopuilla sisaruksilla käy yhtä hyvä tuuri.

Pehmusti pöllyää ja onnesta sekaisin menneitä koiranpentuja juoksentelee siellä sun täällä. Maddea kuitenkin vähän jännittää. Se tulee kopin suulle katselemaan tapahtumia, mutta ei tohdi hypätä mukaan menoon vaan jää kuikuilemaan turvallisesta piilosta. Tytön saa helposti nostettua syliin ilman vastarintaa ja sylissäkin Madde istuu nätisti ja rauhallisesti. Ei paniikkia. Jännittävän kokemuksen jälkeen Madde jää tepsuttelemaan muiden pentujen pariin ja unohtaa hetkeksi turvallisen piilon. Vaikka Maddea vähän jännittääkin, auttaa kotiinpääsy varmasti karistamaan ujoudenrippeet ja pörröisen karvan alta kuoriutuu vielä reipas ja utelias pentuviikari!

Maddesta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Koirakaveri uudessa kodissa voisi olla kiva juttu, samoin kasa leluja, laadukas ruoka joka kilahtaa kuppiin kahdesti päivässä sekä leikkejä ja ulkoilua oman perheen kanssa. Madde etsii sitoutunutta ihmistä, joka ymmärtää ettei Maddella ole vielä kokemusta kotikoiran elämästä vaan kaikki täytyy opetella alusta alkaen.

Viipurin koirat - Madde 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.