Metka

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

8.6.2017
Metka sai kodin Vantaalta.

11.5.2017
Metka on yhtä iloinen, ystävällinen ja aurinkoinen kuin muutkin sisarukset. Oma koti olisi niin kullan kallis - kunpa vain poika onnistuisi sellaisen jostain löytämään.

Sisarusviisikko MiriamMelanie, Monroe, Metka ja Marley päätyivät keväällä aivan pieninä pentuina Irinan tarhalle. Viisikon elämän ensivaiheista ei ole tietoa, mutta luultavasti ei-toivotusta pentueesta haluttiin eroon ja vastaus löytyi Irinan koiratarhalta. Nyt pennuilla on kuitenkin mahdollisuus parempaan elämään, ja toivottavasti sellainen odottaisi kaikkia Suomessa.

Metka ilostuu valtavasti saadessaan ihmisiä luokseen. Se pörrää häntä heiluen ympärillä ja yrittää saada osansa huomiosta. Huomionkipeitä kuonoja vieressä riittää, ja aika ajoin Metka jättäytyykin vähän takavasemmalle eikä lähde liian kilpasille rapsutuksista. Kun rapsuttava käsi jossain vaiheessa taas huomaa Metkan, on poika ikionnellinen. Sylissä Metkaa jännittää ja ilme vakavoituu, mutta se on ihan normaalia kun moiseen käsittelyyn ei ole pieni saanut vielä oikein tottua. Metka vaikuttaa oikein ystävälliseltä, ihmisrakkaalta ja reippaalta pennulta ja toivoisi pikaista poispääsyä tarhalta.

Metka on suloinen poika, mutta kevyin perustein sille ei kannata lähteä kotia tarjoamaan. Metka ei varmastikaan ole milloinkaan elänyt sisätiloissa, joten edessä on paljon uutta ja ihmeellistä opeteltavaa. Maailmaa ei ole ylipäätänsä nähty vielä kovinkaan paljon eikä tarhalta käsin siihen ole mahdollisuuksiakaan. Niinpä monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun olla pelottavia, ja omistajan on oltava valmis paneutumaan pojan sopeuttamiseen.

Viipurin koirat - Parakin pentuja 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.