Rebel

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

21.9.2017
Rebel muutti Helsinkiin.

8.6.2017
Rebel on iloinen ja ystävällinen pentu! Ja oikea pikkuhurmuri. Rebel odottaa Irinan tarhalla toiveikkaana oman kodin löytymistä.

Rebel katselee ilahtuneena aitauksensa läpi saapuvia ihmisiä. "Tänne tänne, oikea suunta!". Voisiko pieni pentu vielä enempää toivoa kuin ihmisten huomiota ja seuraa yksinäisiin ja yksitoikkoisiin päiviinsä. Rebelin päivät kuluvat pienessä aitauksessa tarhan perällä monta kymmentä pentua seuranaan. Kavereista saa turvaa, leikkiseuraa ja pehmoisen tyynyn mihin painaa päänsä. Mutta omaa ihmistä Rebelillä ei ole, eikä välttämättä ole koskaan ollutkaan. Ihmisten kanssa Rebel on kuitenkin varmastikin saanut varttua, sillä mikään arkajalka vieraita kohtaan Rebel ei ole. Elämä vei Rebelin kuitenkin suurelle koiratarhalle, mutta veisipä se kivan ja ihmisrakkaan pojan seuraavaksi omaan kotiin Suomeen.

Rebel ei välttämättä ole milloinkaan asunut sisätiloissa. Uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun olla jännittäviä ja omalta ihmiseltään Rebel toivookin ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Muutto uuteen kotiin ja ympäristöön on iso muutos Rebelin elämässä, joka on tottunut elämään alkeellisissa oloissa koiratarhalla. Kunhan omistaja on motivoitunut pojan kotiuttamiseen eikä hermostu vaikkei kaikki sujuisikaan heti niin mallikkaasti, ollaan oikealla tiellä. Jotta Rebelistä kasvaisi aikuisena tasapainoinen ja onnellinen koira, tarvitsee se myös reippaita lenkkejä, peruskoulutusta ja rutkasti rakkautta.

Rebelistä kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Pojan perimästä löytynee myös hippunen saksanpaimenkoiran geenejä.

Viipurin koirat - Rebel 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.