Iita

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

18.3.2017
Iita muutti pikaisen hoitopaikassa pyörähdyksen jälkeen Nilsiään.

26.2.2017
Pienellä Iitalla menee pasmat aivan sekaisin kun se saa ihmisiä luokseen. Hienoinen piipitys vain kuuluu, kun Iita yrittää luovia tietään ihmisen syliin.

Pienestä mökistä Irinan tarhan keskellä kuuluu rapinaa ja tassujen tepsutusta. Iita ja muutama muu pentu pakahtuvat onnesta kun mökin ovesta astuu sisään ihmisiä. Iita ei tiedä miten päin olisi, missä olisi ja mitä sanoisi. Tyttö kurottautuu siroilla tassuillaan niin lähelle ihmistä kuin vain pääsee, ja hupsista, nyt ylettyi pusunkin suikkaamaan poskelle, voitto! Iita vaikuttaa oikein ihmisrakkaalta, luottavaiselta ja ystävälliseltä pennulta, jonka pienessä maailmassa ei selvästikään ole parempaa asiaa kuin ihmiset. Siispä oma koti tyttöselle ja äkkiä.

Iitan menneisyys on hämärän peitossa. Iita ei kuitenkaan turhia vieraita ujostele, joten tyttö on varmasti saanut kasvaa ihmisten parissa. Syystä tai toisesta tie vei kuitenkin koiratarhalle, mutta toivottavasti onni pian kääntyisi. Iita ei vielä tiedä kotikoiran elämästä mitään, ja paljon on uutta ja ihmeellistä kokematta ja näkemättä. Iita tarvitseekin kärsivällisen ihmisen, jolla riittää aikaa ja halua opastaa pientä tyttöä matkalla hienoksi aikuiseksi koiraksi. 

Viipurin koirat - Iita 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.