Conchita

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (alle 5 kg)
Syntymäaika: 2015

4.3.2017
Pikkuinen Conchita eli Korppu sai kodin Lohjalta.

14.2.2017
Conchita-tyttönen odottaa omaa kotia Vihdissä.

17.1.2017
Conchita on pikkuruinen tyttö, joka rakastaa kovin omaa ihmistään. Conchitalla riittää vähän myös omaa tahtoa, ja se haluaa kodin, jossa pientäkään koiraa ei pidetä leluna.

Conchita päätyi Irinalle yhdessä useamman muun koiran kanssa. Ne huostaanotettiin eräältä mummolta, joka on ennenkin kerännyt koiria luokseen, mutta ei ole kyennyt niistä huolehtimaan. Toivottavasti Conchitan elämässä alkaisi nyt uusi, onnellinen luku ja matka omaan kotiin pääsisi alkamaan.

Conchita asuu nyt Irinalla kotona. Pienet koirat eivät pärjää tarhaoloissa, joten Conchitan onneksi se saa odottaa omaa kotia Irinan luona. Irinalla riittää kuitenkin hoidettavia, joten toivomme, että Conchita löytää pian oman kodin ja vähentää Irinan taakkaa.

Conchita on iloinen tyttö, joka touhuaa reippaasti isompienkin koirien joukossa. Se kommentoi välillä äänekkäästi ympäristön tapahtumia, vaikkei mikään koko aikaa haukkuva tyttö olekaan. Silti voisi olla niin, että kerrostalo ei ole Conchitalle paras mahdollinen asuinympäristö.

Monien pikkukoirien tapaan Conchita rakastaa olla sylissä, mutta ensisijassa oma ihmisensä sylissä. Jos vieras yrittää nostaa Conchita syliin, saattaa se kertoa, ettei homma ole sille mieleen. Kuitenkin kun Irina nostaa ensin tytön syliin ja sitten antaa vieraalle, onnistuu Conchitan käsittely ja silittely hyvin.

Vaikka Conchita on elänyt mummon asunnossa ennen Irinalle päätymistään, monet asiat voivat vaatia alkuun harjoittelua. Tavallisesta kotikoiran elämästä ja tavoista sillä ei välttämättä ole kovastikaan tietoa. Ja koska Conchitalla riittää jonkin verran omaa tahtoa, tulee uuden omistajan olla sellainen, joka ymmärtää, että pienikin koira tarvitsee käytöstapojen harjoittelua siinä missä isompikin. Oikeasta käytöksestä palkitsemalla ja jännittäviin asioihin rauhallisesti totuttamalla Conchita tulee oppimaan paljon, ja siitä tulee vielä mukava koirakaveri jollekin pienten koirien ystävälle.

Viipurin koirat - Conchita 17.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.