Lupu

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

1.11.2017
Lupu sai kodin Pöytyältä.

14.10.2017
Lupu kastroitiin Viipurin Koirien avustuksella.

15.8.2017
Aurinkoinen pörröpoika Lupu rakastaa ihmisiä! Mistä tämä kiltti ja reipas pentu löytäisi oman sellaisen?

Ruskeat nappisilmät seuraavat tiiviisti ihmisten askelia sateisessa Viipurissa. Maa on märkää kuravelliä ja kymmenet rapaiset tassut nousevat vasten pyytämään huomiota. Lätäköiden keskeltä katselee pieni Lupu-poika. Kun katseet kohtaavat, rynnistää Lupu samantien silmät ilosta loistaen hakemaan rapsutuksia. Poika on ihan ihmeissään kun se nostetaan syliin, mutta hetkisen kuluttua pieni kuono kääntyy vasten kasvoja antamaan pusuja. Sosiaalisella Lupulla riittää kavereita ja vilskettä ympärillään, ja poika näyttääkin hienosti tulevan muiden pentujen kanssa juttuun.

Lupu ei voi kehuskella, että sillä olisi juurikaan kokemusta tarhan ulkopuolisesta maailmasta saatika käsitystä kotikoirana olosta. Monet vastaantulevat asiat ja tilanteet voivat olla sille uusia ja jännittäviä. Tulevan omistajan täytyykin ymmärtää Lupun lähtökohdat ja varautua kärsivällisesti opastamaan sitä uuden elämän alussa.

Lupusta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Miksikään sohvankoristeeksi Lupu ei halua vaan toivoo löytävänsä aktiivisen kodin missä aikaa nuoren koiran kanssa puuhailuun löytyy. Lupussa voisi olla hyvin ainesta vaikka johonkin kivaan koiramaiseen harrastukseen. Välttämätöntä se ei ole, oman perheen kanssa puuhailu ja reippaat lenkit riittänevät sille myös. Etsinnässä on sitoutunut koti, joka ei pienistä vastoinkäymisistä lannistu vaan tekee parhaansa, että Lupulla olisi vielä monia onnellisia vuosia edessään.

Viipurin koirat - Lupu 10.9.2017

Viipurin koirat - Lupu 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.