Elias

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2016

26.4.2017
Elias sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

13.4.2016
Elias pääsi vihdoin pois tarhalta ja odottaa nyt omaa kotia hoitopaikassaan Turussa.

23.1.2017
Pieni Elias on vielä vähän varovainen poika ja siksi toivookin nyt tassut ristissä, että oma koti ilmoittautuisi pian!

Ewan, Edmond, Elwin ja Elias syntyivät syksyllä kadulle Pietarissa. Ihmiset ruokkivat emoa, mutta osa pennuista menehtyi ja Olga lupasi ottaa jäljellä olevat vajaa parikuiset pennut luokseen. Niin alkoi uusi luku nelikon elämässä, ja nyt toiveena on löytää rakastavat loppuelämän kodit Suomesta.

Elias vilistää reippaana pentuporukan mukana, mutta vieraiden saapuessa poika katselee kiinnostuneena pienen välimatkan päästä. Mieli tekisi tulla tervehtimään, mutta vähän vielä uusien ihmisten kohtaaminen jännittää. Veljiensä tavoin ei Eliaskaan vaikuta miltään säheltäjältä vaan rauhalliselta pennulta. Tilanne voi kuitenkin muuttua omaan kotiin pääsyn myötä, kun ujous ja varovaisuus väistyvät uteliaisuuden ja rohkeuden tieltä.

Elias elää isossa pentulaumassa Olgan luona eikä sillä ole vielä mitään kotikoiran taitoja tassuissaan. Etsinnässä onkin ihminen, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä opastaa ujoa pentua uuden maailman auetessa. Monet asiat ja tilanteet ovat alkuun varmasti pelottavia ja omistajalta tarvitaan paljon tukea, kannustusta ja palkitsemista. Hiljaa hyvä tulee, ja kunhan Eliakseen ollaan valmiita sitoutumaan ja sen sopeutumiseen ollaan valmiita antamaan sen verran aikaa kun se vaatii, saa tästä pojusta varmasti mitä parhaimman ystävän loppuelämäksi!

Alla kuva myös pentujen emosta.

Viipurin koirat - Elias 18.2.2017

Viipurin koirat - Elias 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.