Patrick

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen-suurehko
Syntymäaika: 2010

25.3.2017
Sympaattinen Patrick löysi oman kodin Hämeestä!

21.3.2017
Patrick on ystävällinen ja leppoisa poika, joka on sopeutunut elämään kotihoitopaikassa ongelmitta. Patrick odottaa kotia Kirkkonummella.

Patrick rakastaa olla ulkona, leikkiä ja juosta muiden koirien kanssa pihalla, mutta tulee sisään myös mielellään. Patrickilla on aina hymy huulilla, kun se saa touhuta pihalla. Patrick tulee hienosti toimeen niin urosten kuin nartunkin kanssa hoitopaikassa.

Reipas Patrick etsii kotia, jossa sen kanssa halutaan puuhailla ja ulkoilla. Patrick on avoin, ystävällinen ja ihmisrakas poika, joka vaikuttaa sopeutuvan nopeasti ja olevan varsin mukava kotikoira. Omakotitalo tai rivitalo olisi Patrickille paras asuinmuoto. Yksinolot sujuvat pojalta hyvin, ja se on toki myös sisäsiisti.

13.3.2017
Patrick on 6-vuotias poika, joka joutuu etsimään uuden kodin itsestään riippumattomista syistä. Patrick odottaa kotia Kirkkonummella.

Patrick tuli Irinan tarhalta Suomeen jo pentuna kotihoitoon. Se löysi nopeasti kodin ja ehtikin asustella siellä lähes kuusi vuotta, kunnes tilanne muuttui sellaiseksi, että Patrickin tarvitsi lähteä etsimään uutta kotia.

Patrick vaikuttaa mukavalta kotikoiralta. Hoitopaikan kissoihin se ei ole sen kummemmin reagoinut ja koirienkin kanssa vaikuttaisi tulevan ihan sujuvasti juttuun. Lisätietoja Patrickista tulee, kunhan se on ehtinyt kotiutua hieman paremmin. Patrick viedään yhdistyksen toimesta kastroitavaksi ja samalla sen rokotukset päivitetään ajan tasalle.

Patrickin yhteyshenkilönä toimii Kristiina.

Viipurin koirat - Patrick 12.3.2017

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.