Sandra

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 12/2015

12.1.2017
Sandra sai myöhäisen joululahjan ja muutti omaan kotiin Vantaalle.

28.10.2016
Sandra on hyvin kiltti ja sympaattinen nuori tyttö. Se on ystävällinen ja ihmisrakas kaunokainen, joka toivoisi kovasti matkalippua Suomeen omaan kotiin.

S-pennut ovat asuneet jo yli puoli vuotta Irinan tarhalla. Vain yhtä niistä on onnistanut kodinsaannissa. Koirissa itsessään ei ole mitään vikaa, päinvastoin: koko sisarussarja on reippaita, iloisia ja ihmisrakkaita viikareita, jotka haluaisivat huomiota vaikka ihan loputtomasti!

Sandra on iloinen ja ihmisrakas tyttö. Se loikkii ja pomppii malttamattomana, kun vain näkee jossain aitauksen ulkopuolella kulkevan ihmisiä. Tulkaa tänne, tulkaa vähän rapsuttamaan! tuntuu Sandra toivovan - päivästä toiseen.

Sandra on siskoksista herkimmän oloinen. Sandra on reipas, mutta kuitenkin vähän sellainen anteeksipyytelevä. Aivan kuin Sandra ei olisi ihan varma, että juuri häntäkö joku on tullut tapaamaan ja tohtisiko hän hakea seuraa, vaikka raisummat aitauskaverit yrittävät hakea huomiota hinnalla millä hyvänsä.

Kun Sandra pääsi aitauksesta tarhan ulkopuolelle pienelle hihnakävelylle, oli se hyvin hämmentynyt. Turvaa tuovat koirakaverit jäivät aitaukseen ja Sandra yritti ymmärtää, miten pieni koiratyttö voi selvitä yksin suuressa maailmassa. Kävely muuttuikin ympäristön ihmettelyksi, ja annoimme Sandran tehdä sitä rauhassa. Jos on varttunut tarhalla pennusta nuoreksi aikuiseksi, niin ihmekös tuo, että kaikki uusi aluksi ihmetyttää.

Sandra on kuitenkin loputtoman kiltti ja ystävällinen tyttö. Se ei vaikuta olevan mikään adhd, vaan se on siskoksista rauhallisimpia. Koska Sandra on kasvanut tarhalla pennusta asti, pitää uuden omistajan ymmärtää, että muutto omaan kotiin tulee olemaan sille iso juttu. Aluksi Sandra voi olla todella hämillään ja jännittää pieniäkin uusia asioita. Rauhallisella totuttamisella Sandra varmasti kuitenkin sopeutuu uuteen elämään ja paikkaan. Reipas koirakaveri odottamassa olisi Sandrasta varmasti aivan huippujuttu!

Sandra vaikuttaa hiljaiselta tytöltä, joten rauhallisessa kerrostalossa asuminenkin voisi siltä luonnistua. Uuden omistajan tulee kuitenkin olla valmistautunut siihen, että Sandra tarvitsee opetusta aivan kaikessa - eihän sillä ole mitään käsitystä siitä, millaista on asua sisällä talossa tai millaista on kulkea hihnassa. Toivottavasti joku kuitenkin näkisi Sandran sympaattisen sisimmän ja tarjoaisi sille kodin ennen talven pakkasia!

Viipurin koirat - Sandra 16.11.2016

9.4.2016
Sylissä oleminen vähän jännittää, mutta muuten Sandra on oikein iloinen, ystävällinen ja utelias pentu.

Sisarukset ShantiSylvesteri, Sandra, SimonaSamira ja Sakura tuotiin keväällä Irinan tarhalle. Lähikylässä asuva emokoira pyöräytti pennut vuoden lopulla eikä niiden tulevaisuus näyttänyt kovin ruusuiselta. Niinpä sisarusten matka jatkui Irinan tarhalle, missä ne odottavat nyt valoisampaa tulevaisuutta ja omien kotien löytymistä.

Pienet silmät tuikkivat uteliaasti hämärän mökin suojista. Pikkuinen Sandra katselee kysyvästi, tohtiikohan teitä vieraita tulla tervehtimään. Kyllä tohtii, ja sen huomattuaan käynnistyykin Sandran pikkuhäntä vipattamaan innoissaan edestakaisin. Sandra vaikuttaa uteliaalta ja sosiaaliselta pennulta, joka ei kuitenkaan toistaiseksi ole se kaikkein rasavillein tapaus. Suloinen Sandra toivoo kovasti, että pääsee kasvamaan isoksi tytöksi oman kodin turvallisessa huomassa.

Kotikoiran elämä ei ole Sandralle tuttua. Tällä hetkellä pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten monet asiat sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulevat vaatimaan harjoittelua. Peruskoulutusta ei sovi unohtaa, sillä Sandrasta kasvanee ainakin keskikokoinen tyttö, ja jotta elämä olisi kaikilla sujuvaa ja mukavaa, on käytöstapojen hyvä olla hallussa. Riittävästi liikuntaa, rakkautta ja huolenpitoa vielä reseptiin mukaan, niin Sandrasta kasvaa takuulla ihastuttava neito aikuisena!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.