Carina

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi keskikokoiseksi (nyt n. 40 cm, 10 kg)
Syntymäaika: 8/2016

25.6.2017
Carina muutti omaan kotiin.

18.5.2017
Pieni Carina pääsi pois tarhalta ja odottaa omaa kotia Helsingissä.

Viipurin koirat - Carina 13.5.2017

23.3.2017
Carina on ihmisrakas, iloinen ja kertakaikkisen ihana tyttö! Pieni kullanmuru, joka tarjoaa myös vauhtia ja vipinää elämään.

Irinan pentutalossa vilisee mustia pentuja. Yksi siellä, toinen täällä, kolmas sylissä, neljäs leikkihepulin vallassa juoksemassa. Carina kuuluu siihen vilinäporukkaan, sillä se tuntuu viihtyvän enemmän menossa mukana kuin tuumailemassa aitauksen seinustalla. Ja mikäs siinä, hauskaahan se on, että pentu on iloinen ja reipas tyyppi!

Carina vaikuttaa hyvin avoimelta ja kivalta tytöltä. Se touhottaa innoissaan ja on hyvin ilahtunut uusista ihmisvieraista. Ja niin mekin olemme ilahtuneita Carinan seurasta! Se on sellainen hyvänmielen tyttö, jota katsoessa hymy nousee väkisin huulille.

Carina on varsin sirpsakka tyttö, joten veikkaamme, että se jää aikuisenakin siroksi keskikokoiseksi. Sellaiseksi, joka tarpeen vaatiessa on mahdollista kaapata syliin ja nostaa vaikkapa bussiin. Reippaana tyttönä Carina voisikin sopeutua hyvin kaupunkielämään, vaikka toki maaseutumaisemat myös varmasti kiehtoisivat Carinaa.

Jos harkitse Carinalle kodintarjoamista, kertaathan vielä moneen kertaan, mitä pennun ja nuoren koiran omistaminen vaatii: pitkää pinnaa, paljon siivoamista, melkoisesti kouluttamista, kilometritolkulla ulkoilua ihan joka päivä. Aina kaikki ei ole kivaa eikä helppoa, mutta kun sen nuoren koiran on saanut luotsattu aikuiseksi, on kaikki sen vaivan arvoista. Iloinen Carina odottaa yhteydenottoasi, jos olet täysin varma, että olet valmis kulkemaan Carinan kanssa samoja polkuja seuraavat kymmenen vuotta!

Viipurin koirat - Carina 10.3.2017

Viipurin koirat - Carina 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.