Lonna

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 7/2017

29.11.2017
Pikkuinen Lonna sai kodin Lappeenrannasta.

11.11.2017
Lonna on minikokoinen ilopilleri, joka häärää ja hyppelehtii minkä ehtii. Lonna rrrrrakastaa ihmisiä ja haluaisi pian matkustaa omaan kotiin!

Lonnan emo on pieni Loni, ja Lonnalla oli alunperin myös kaksi sisarusta. Niistä toinen ei selviytynyt tarhaelämästä, ja toinen sai kodin Viipurista. Nelikko hylättiin Irinan tarhalle, kun pennut olivat vielä hyvin pieniä. Lonnan rokotukset ovat nyt vihdoin voimassa ja se olisi valmis muuttamaan Suomeen.

Lonna on hyvin elämäniloinen ja reipas tyttö. Se ottaa kaikki tulijat vastaan yhtä sydämellisesti, eikä sen riemusta meinaa tulla loppua, kun vierailijat jäävät sen aitaukseen sitä varta vasten silittelemään. Pusuja satelee tauotta ja häntä vipattaa hurjaa vauhtia!

Lonna on tarhalla tottunut elämään pentulaumassa, joten leikkisä, pienehkö koirakaveri voisi olla Lonnan mieleen. Tyttö pärjää kuitenkin todennäköisesti hyvin myös ainoana koirana, ja reippaana tyttönä se sopeutunee sujuvasti myös kaupunkiin.

Lonnan emo Loni on hyvin pieni tyttö, eikä Lonnastakaan kasva isoa. Koon ei kannata kuitenkaan antaa hämätä, sillä Lonna tulee tarvitsemaan peruskoulutusta ja aktiviteettejä siinä missä isommatkin koirat. Muuten saattavat saada kengät ja sohvatyynyt kyytiä!

Lonna etsii kotia vain tositarkoituksella. Tämä kirppu ei halua, että sitä enää koskaan hylätään. Pennun kasvatus kunnon koirakansalaiseksi vaatii aina aikaa ja vaivaa, mutta sitkeys ja paneutuminen palkitaan aina lopulta. Lonna lupaa tehdä parhaansa, että yhteiselämä uuden omistajan muotoutuisi mahdollisimman mukavaksi - lupaathan sinäkin tehdä saman, jos Lonna tuntuu juuri siltä puuttuvalta palaselta elämässäsi?

Viipurin koirat - Lonna 10.11.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.