Seamus

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

7.3.2017
Seamus sai kodin Espoosta.

21.2.2017
Mahdottoman suloinen Seamus on iloinen ja utelias pentu. Ystävällinen pörröpoika tepsuttaa vieraiden jalkojen juureen, katsoo nappisilmillään ylöspäin ja toivoo tulevansa pian huomatuksi.

Neljä pientä huolestunutta surusilmää tuotiin eräänä talvipäivänä Irinan tarhalle. Sisarukset Seamus, Samson, Samir ja Sansa elelivät pienessä Gavrilovon kylässä vailla suojaa ja huolenpitoa, joten niiden onneksi ne poimittiin talteen ja toimitettiin Irinan luokse. Pienet karhunpennut toivovat nyt parasta ja matkan omaan kotiin alkavan pian.

Seamus on niin kovin kaunis ja hellyttävä pentu, ettei pikkuista meinaa pystyä edes laskemaan sylistään. Isot nappisilmät tuikkivat onnen sekaista hämmennystä ja pieni kuono nuuhkii varovaisesti kasvoja. Sylissä istuminen on Seamukselle varmasti uusi kokemus, mutta se ei ole este pusujen antamiselle. Ihmiset ovat parasta Seamuksen päivässä, vaikka pentuleikit kavereidenkin kanssa maistuvat.

Seamus on reipas poika, mutta lyhyen elämänsä aikana se ei ole vielä kerinnyt näkemään paljonkaan maailmaa. Uutta ihmeteltävää ja opittavaa riittää. Kotikoiran elämästä Seamus ei tiedä mitään eikä kukaan ole koskaan opettanut sille mitä tarkoittaa sisäsiisteys, kuinka kävellään nätisti hihnassa tai jäädään rauhallisesti yksin kotiin. Seamus haluaa löytää ihmisen, joka on valmis sitoutumaan siihen sataprosenttisesti ja pitämään hyvää huolta siitä koko sen loppuelämän - sekä rakastamaan poikaa koko sydämestään myös elämän vaikeina hetkinä.

Viipurin koirat - Seamus 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.