Pulmu

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 3/2017

23.11.2018
Pulmun kuulumisia omasta kodista:

”Vuosi kulunut, kun sain ihanan Pulmun Viipurista Irinan tarhalta Loviisaan. Alkuun oli pari viikkoa hiljaista, ei haukkunut ja sai melkein kantaa pihalle. Pikkuhiljaa alkoi luottamus kertymään minuun ja uteliaisuus ulkomaailmaan. Vieläkin pelkää muita koiria, etenkin isokokoisia. Tulee hyvin toimeen pienten lasten kanssa, heihin ensin tutustuttuaan. Ei pelkää ihmisiä, ei pauketta tai liikennettä. Mökillä saanut olla irrallaan, paitsi käärmeaikana. Kerran työnsi nenänsä maa-ampiaispesään, oikea "nuuskunenä" .Nyt ollut kahdet juoksut, sterilointi suunnitteilla. Autoilua rakastaa, ollut pitkilläkin matkoilla mukana(10tuntia). Suuri kiitos ihanasta koirasta.”

7.12.2017
Pulmusta lisättiin uusi kuva omassa kodissaan.

23.11.2017
Pulmu sai kodin Loviisasta.

26.10.2017
Pienellä Pulmulla on jo runsaasti kotiehdokkaita, eikä uusia hakemuksia oteta enää käsiteltäväksi.

22.10.2017
Pieni Pulmu on ihan vastustamaton pakkaus! Suloinen ja ihmisrakas Pulmu on juuri hylätty tarhalle.

Pulmu asustaa Irinan tarhalla pienessä ulkohäkissä usean pienen pennun kanssa. Pörröinen häntä vispaa vimmatusti, kun Pulmu katselee lähestyviä ihmisiä. Tyttö kipittää ois lähimmän ihmisen luokse ja nostaa tassunsa vasten jalkoja. Ihmisten läheisyys on selvästi mieluisaa ja rapsutukset ihania. Sylissä Pulmua vähän jännittää, mutta ehkei tyttö ole niin tottunut vieraiden ihmisten käsittelyyn. Pulmu tulee itse mielellään ihmisten luo hakemaan huomiota ja rapsutuksia ja onkin selvää, että tämä tyttö ei ole mikään villi metsäläinen. Pulmulla on puhdas ja melko hyvin hoidettu turkki, joten on hyvin mahdollista että joku on pitänyt siitä huolta ennen tarhalle joutumista. Syystä tai toisesta Pulmu on kuitenkin joutunut kodittomaksi.

Pulmun menneisyydestä ei ole tietoa ja tulevan omistajan on varauduttava harjoittelemaan Pulmun kanssa monia kotikoiran taitoja. Sisäsiisteys voi olla niin ja näin, hihnassa Pulmu ei välttämättä osaa kulkea laisinkaan eikä yksin oleminenkaan ole itsestään selvä juttu. Pulmu on hyvin luottavaisen, ihmisrakkaan ja kiltin oloinen tyttö, joka tulee hyvin toimeen itseään pienempien pentujen kanssa. Mikään vanha koira ei Pulmu itsekään ole vaan kenties jotain puolen vuoden ja vuoden väliltä. Kooltaan Pulmu on pieni ja painoa sillä on kymmenisen kiloa tai vähän enemmän.

Viipurin koirat - Pulmu 21.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.