Mina

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

29.10.2017
Mina sai kodin Raaseporista.

14.9.2017
Mina pääsi Suomen puolelle kotihoitoon ja odottaa adoptiohakemuksia Vihdissä.

Viipurin koirat - Mina 10.9.2017

14.8.2017
Uppista, olenko kuvattavana! Vähän veti vakavaksi tämä tärkeä hetki, vaikka oikeasti olen iloinen ja reipas kaveri.

"Hetkeksi vain hämmennyin ja tuli vähän ujo kuva. Odotan omaa kotia Olgan luona koiratarhalla. Täällä meitä on monta pientä ja vähän suurempaakin. Meillä kaikilla on haaveissa päästä ikiomaan kotiin. Niin minullakin, vaikka olen vasta 4 kuukautta ja äskettäin tänne tullut. Toivon niin kovasti omaa kotia. Ilmat alkaa jo viiletä öisin. Turkkini on vielä ohut ja pehmeä, eikä se paljoa lämmitä tulevana talvena."

Mina ja sen siskot Margo, Mila ja Motja tuotiin Olgan tarhalle maaseudulta. Koditon emo synnytti pentueen luonnon helmaan. Siellä ne ottivat ensi askeleensa oudossa ja isossa maailmassa. Lopulta pentujen tie vei kuitenkin onneksi tarhalle kodin etsintään. Vaikka olot ovatkin ankeat, ovat pennut ainakin turvassa.

Mina tulee tarhalla  toimeen hienosti muiden koirien kanssa ja oppii samalla koirakielen lukutaitoa hyvin. Ihmisetkin ovat Minasta ihania. Mina innostuu ihan valtavasti, kun joku tulee juttelemaan pennuille pikkukoirienkielellä. Se tahtoo kiivetä syliin ja pusutella vierailijan naaman ihan kokonaan. Mina odottaakin kovin malttamattomana oman rakkaan kodin kutsua!

Reippaana pentuna Mina voisi muuttaa niin kaupunkiin kuin maaseudullekin ja sen uskoisi selviävän hyvin myös perheen ainoana koirana. Mutta mikäli kotona koirakaveri sattuisi jo olemaan, sehän olisi vain hauskaa! Apua ja hellää ohjausta Mina tulee tarvitsemaan kotitaitojen opettelussa, ihan niin kuin kaikki muutkin tämän ikäiset koiranpennut. Sisäsiisteyttä ja kotikoiran kauniita käytöstapoja ja hihnassa kävelyä - kuinka mukavaa niitä olisikin jo päästä niitä oppimaan omaan kotiin. Uuden omistajan tulee kuitenkin muistaa myös se, että koskaMinan maailma on tähän asti ollut varsin rajattu, voi sitä aluksi jännittää uudet asiat.

Mina tuo luoksesi paljon rakkautta, hauskoja hetkiä ja päätymättömiä ulkoiluretkiä. Mina haluaa silti vain sellaisen ihmisen luokse, joka huolehtii ja rakastaa sitä haastavankin hetken tullen, eikä hylkää sitä sen koko loppuelämän aikana. 

Viipurin koirat - Olgan M-pennut

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.