Nerea

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2016

20.1.2017
Nerea sai kodin Masalasta.

13.1.2017
Iloinen Nerea pääsi Suomeen ja tyttö odottelee kotiehdokkaita Somerolla.

8.1.2017
Nerea on hassu tyttö, joka ihan hiukkasen ujostelee ensin, mutta sitten riemu ratkeaa, kun Nerea rohkaistuu tekemään tuttavuutta!

Nerea ja sen siskot NoellaNellyNela ja Nette päätyivät loppuvuodesta Irinan tarhalle paikallisen eläinlääkärin tuomina. Emme tiedä, miksi joku oli tämän pentuviisikon hylännyt eläinlääkärin luokse, mutta parempi tietysti niin kadulle jättäminen. Nyt siskokset ovat jo ihan valmiita muuttamaan Suomeen.

Nerea katselee ensin vähän kainosti kopin turvasta uusia tulijoita. Kauaa sen ujostelu ei kuitenkaan kestä: kun kyykistyn kopin eteen ja alan leperrellä pennuille, kipittää Nerea hyvin nopeasti tervehtimään ja sen jälkeen ilo onkin ylimmillään! Kun yritän tutustua muihin kopissa majaileviin pentuihin, hyppii Nerea innoissaan syliini, kiipeää välillä selkäni yli ja kaikin tavoin kertoo, että olipas hauska tutustua!

Syliin nostaminen sai Nerean taas vähän jännittämään, mutta se oli selvästi vain tottumuksen puutetta. Selvästi Nerea on erittäin ihmisrakas tyttö, kunhan se pääsee yli pienestä alku-ujostelusta.

Nerea on siskoksista selvästi suurin, ja siitä kasvaa aikuisena vähintään keskikokoinen, kenties isohkokin tyttö. Kokonsakin puolesta Nerea kaipaa omistajaa, joka jaksaa paneutua koiralle arkitaitojen opettamiseen niin, että yhteiselämästä tulee molemmille mukavaa. Ja ehdottomasti uudella omistajalla on oltava asenteena sataprosenttinen sitoutuminen: nuoren koiran kanssa tulee varmasti eteen vaikka mitä yllätyksiä, sillä harjoiteltavaa riittää yksinolotreeneistä sisäsiisteyteen ja hihnassa kävelyyn. Mutta Nerea varmasti oppii kaiken tarvittavan nopeasti, kunhan omistaja osaa ja haluaa Nereaa rauhallisesti opastaa.

Nerea odottaa yhteydenottoasi, jos koiranomistajan arki on unelmasi kuraisine tassuineen, karvaisine vaatteineen ja välillä harmaine hiuksineenkin! Nerea lupaa korvata sen kaiken suurella sydämellä ja aina iloisella mielellä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.