Saigon

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

11.5.2017
Saigon muutti hoitopaikan kautta omaan kotiin Jyväskylään.

27.4.2017
Pieni säihkysilmä Saigon katselee tulijoita pää kallellaan häntä täpättäen. Saigon on reipas ja ihmisrakas koiranalku, joka unelmoi omasta kodista Irinan tarhalla.

Veljekset Sigma ja Saigon päätyivät pikkupentuina Irinan tarhalle. Niiden menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisrakkaina pentuina ne eivät varmastikaan ole mistään metsän keskeltä vaan saattavat hyvinkin olla jonkun kotikoiran jälkeläisiä. Niin tai näin, kodittomia pojat ainakin ovat ja pistävät nyt kaiken toivonsa peliin, että ikiomat kodit löytyisivät Suomesta.

Saigon on kovin sydämellinen ja ystävällinen pentu. Ihmisistä se tykkää kovasti, ja mielellään tulee luokse hakemaan huomiota ja rapsutuksia. Syliin nostaminen vähän jännittää Saigonia, mutta minkäs teet kun ei moiseen käsittelyyn ole saanut tottua. Muiden pentujen kanssa Saigon pärjää hyvin. Yhdessä leikitään, syödään ja nukutaan. Saigon ei kuitenkaan halua jäädä tarhalle kasvamaan vaan päästä pian omaan kotiin, mistähän pojalle löytyisi sellainen?

Saigonista kasvaa aikuisena keskikokoinen komea herra. Kotikoiran elämä ei ole Saigonille tuttua, joten uuden kodin on varauduttava opettamaan sille asiat alusta alkaen. Sisäsiisteys, hihnassa nätisti kulkeminen, yksin oleminen.. Näihin ja moniin muihin harjoituksiin on oltava valmis panostamaan, jos Saigonin mielii omakseen.

Viipurin koirat - Saigon 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.