Rohmu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

19.11.2017
Pikku-Rohmuliini sai kodin Turusta.

2.11.2107
Rohmu sai hoitopaikan Suomesta ja odottaa hakemuksia pääkaupunkiseudulla.

14.9.2017
Voi suloinen ja pieni Rohmuliini! Rohmu rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia eikä poika unelmoi mistään enempää kuin oman turvallisen ja lämpimän kainalon löytämisestä. Pääsisipä jo Suomeen!

Rohmun pikkuisen takapuolen näkee jo kaukaa keikkuvan. Iloiset ja ystävälliset silmät loistavat onnesta, kuraiset tassut pilkistävät aitauksen välistä ja häntä vispaa kuin viimeistä päivää. Tarhan perällä ei ihmisvieraista saa nauttia useinkaan ja pieni pentu on ihan onnensa kukkuloilla saamastaan huomiosta. Rapsutuksia lisää, tuosta noin vielä vähän, älä unohda korvan takaa, juuri siitä! Hyrryrryr, hykertelee Rohmu iloisesti. Sylissä Rohmun ilme vähän vakavoituu kun jännittää, mutta kauniisti poika antaa silti käsitellä itseänsä. Rohmu vaikuttaa reippaalta, mutkattomalta ja ihmisrakkaalta ipanalta, joka toivoo jo pian lippua Suomeen.

Rohmun menneisyydestä ei ole tietoa. Muutto uuteen ympäristöön on iso ja jännittävä tapahtuma, ja sopeutumiseen on aina varattava kunnolla aikaa. Rohmu ei tiedä mitään kotikoiran elämästä tai tavoista, joten monia taitoja täytyy lähteä harjoittelemaan alkeista. Rohmu toivoo löytävänsä jostain kivan ihmisystävän, joka on valmis sitoutumaan Rohmuun koko sen loppuelämäksi ja tekemään parhaansa sen eteen, että Rohmusta varttuu onnellinen ja tasapainoinen aikuinen koira!

Viipurin koirat - Rohmu 21.10.2017

Viipurin koirat - Rohmu 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.