Andrei

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm, 29 kg)
Syntymäaika: 5/2016

6.8.2017
Andrei sai kodin Helsingistä.

26.6.2017
Andrei kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen ESBL-näytteet olivat negatiiviset.

19.4.2017
Reipas ja ihmisrakas Andrei on harjoitellut kotikoiran eloa reilun kuukauden. Andreita pääsee tapaamaan hoitopaikassaan Keravalla.

Andrei sai entisessä kodissaan uuden nimen: Manu. Poika osaa Manu-nimen ja siksi myös kotihoitaja on sitä käyttänyt.

Manu on vauhdikas poika, jonka iloinen ilme kertoo sen olevan aina valmis touhottamaan! Kotihoidossa siitä on tullut paras kaveri hoitopaikan oman koiran kanssa ja Manu tykkäisi varmasti kivasta tyttökaverista uudessa kodissa. Manu pärjäisi varmasti myös ainoana koirana, mutta omistajan on jaksettava aktivoida nuorta vilkasta koiraa. Pelkäksi sohvaperunaksi tästä pojasta ei ole, vaikka se rakastaakin halia ja pusutella ihmisiä.

Kotihoidossa Manu on edistynyt paljon ja kotikoiran taidot alkavat olla hienosti hallinnassa! Poika kävelee hihnassa vetämättä ja on sisäsiisti. Toki kotikoiran taidot vaativat vielä pientä hienosäätöä, koska innostuessaan Manu saattaa hyppiä kotiin saapuvaa ihmistä päin ja saada ilohepulit! Myös pöydälle unohtuneet herkut saattavat kadota parempiin suihin. Manu on kultainen ja reipas poika, josta saa maltilla ja huumorintajulla uskollisen ja ihanan perheenjäsenen. 

27.3.2017
Iloinen ja reipas Andrei palautui kotia etsiviin itsestään riippumattomista syistä. Andrei on kotihoidossa Keravalla

23.10.2016
Andrei on elämäniloinen kaveri, jolla ei ole huolta huomisesta! Talvi kuitenkin lähestyy ja nuoren pojan toivoisi löytävän kodin ennen pakkasten paukkumista.

Andrei päätyi Irinan tarhalle syksyllä, samoin kuin niin moni muukin kesällä ei-toivottuna pentuna syntynyt koira. Andrei on kuitenkin siinä onnekas poika, että siitä on tainnut joku huolehtia edes jonkin verran pentuna. Andrei kun suhtautuu ihmisiin hyvin iloisesti ja avoimesti, eikä se tunnu olevan huonolla tuulella saati arkailevan koskaan.

Andrei vilistää isossa pentujoukossa kuin kotonaan. Sen päivät täyttyvät vielä toisten pentujen kanssa painimisesta ja herkkujen ja ihmisseuran odottelemisesta. Kohokohta taitaa olla aina se hetki, jos jollain on aikaa vain rapsutella Andreita edes pieni tovi. Riemulla ei ole silloin rajaa, kun Andrei saa huomiota ihmiseltä ja kenties pääsee hetkeksi syliin ja pussaamaan naaman märäksi.

Andreista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Jottei se elämänilossaan vetäisi omistajaa pitkin ojan pohjia ja hyppisi naapuruston mummoja kumoon, tulee uuden omistajan jaksaa opettaa sille kauniita käytöstapoja ja arkista tottelevaisuutta. Aktiivisena poikana Andrei tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa ja muuta mukavaa puuhaa omistajansa kanssa, ettei yksinollessa tarvitse sitten jyrsiä sohvankulmia tai haukkua ikkunasta ohikulkijoita. Jos olet haaveillut reippaasta ja aktiivisesta nuoresta pojasta lenkkikaverina ja tietysti myös kainalossa köllöttelijänä, toivoo Andrei tarkkaa harkintaa ja mieluiten sen jälkeen matkaa omaan kotiin!

Viipurin koirat - Andrei 9.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.