Fenja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2015

28.9.2017
Fenja sai kodin pääkaupunkiseudulta.

16.4.2017
Harmaaruskea Fenja on varsin persoonallinen ja ystävällinen partakuono. Fenja on reipas ja ihmisrakas nuori tyttö, joten toivottavasti oma koti löytyy pian.

Fenja joutui tuntemattomasta syystä keväällä kodittomaksi. Ihmisten parissa tämä luottavainen ja tasapainoisen oloinen tyttö on varmasti saanut varttua, mutta varmuudella emme tiedä onko sillä ollut omaa kotia ennen tarhalle joutumista. Niin tai näin, Fenja ei ihmispaljoudesta hätkähdä ja kymmenien tarhavieraiden rapsutukset otetaan kiitollisena vastaan. Tyttö pääsi näyttämään myös miten hihnakävely sujuu eikä Fenja suoriutunut lainkaan hassummin. Muutamat hiekkatiellä ohi ajavat autot, ympärillä ulkoilevat muut koirat tai ihmisten hääriminen ympärillä eivät Fenjaa häiritse.

Fenja asustaa tällä hetkellä pienessä ulkoaitauksessa muutamien muiden aikuisten koirien kanssa. Se on melko rauhallinen eikä turhia hauku tai hötkyile. Kämppiksinä on niin uroksia kuin narttujakin ja elo näyttäisi sujuvan sopuisasti. Ihmiset tuntuvat kiinnostavan Fenjaa muita koiria enemmän, ja tyttö olisikin kovasti poistumassa aitauksesta ihmisten mukana. Kuka nyt ankeassa aitauksessa haluaisi aikaa viettää! Ketterä Fenja onkin livahtanut omille retkilleen muutamaan otteeseen, mutta palannut onneksi aina takaisin kun päivän jaloittelut on hoidettu ja hajut haisteltu.

Fenja on vielä nuori tyttö ja ikää sillä on arviolta vuoden parin verran. Rotuperimästä voi löytyä jotain terrieri-tyyppistä koiraa, mutta arvailujen varaan sekin jää. Tulevan omistajan on valmistauduttava opastamaan Fenjaa uuden elämän alussa ja varaamaan aikaa ja kärsivällisyyttä uusien asioiden opiskeluun. Fenjasta saa varmasti kelpo kaverin niin metsälenkeille kuin kotisohvallekin!

Viipurin koirat - Fenja 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.