Saaga

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

12.10.2017
Saaga sai kodin Helsingistä.

27.8.2017
Kuvankaunis Saaga ihmettelee maailmaa hoitopaikassa Vihdissä. Hiukan kaino tyttö rakastaa paijauksia ja uskaltautuu jo ihmisen kainaloon.

Saaga on todella kiltti ja mukava nuori koira, mutta hiljaisena ja aavistuksen ujona tyttönä se ei tuppaa ensimmäisenä seuraan. Kunhan tyttöselle juttelee ystävällisellä äänellä, uskaltautuu se kuitenkin paijattavaksi ja nauttii siitä kovasti. Pieni Saaga tuskin on saanut ensimmäisinä elinkuukausinaan paljon hellyyttä, joten jokainen silittely ja rapsuttelu otetaan nyt ilolla vastaan.

Saaga on varsin siro koira ja painaa tällä hetkellä noin 7 kiloa, joten mitään suurta koiraa tästä tytöstä tuskin kasvaa. Hoitopaikassa Saaga on tottunut toisiin koiriin ja pärjää niiden kanssa hyvin, mutta kovin suuren ja hurjan koiran kaveriksi herkkää tyttöstä ei silti suositella.

17.8.2017
Suloinen Saaga jatkaa oman kodin etsintää hoitopaikassa Vihdissä. Alku on sujunut hyvin, lisää kuulumisia päivitetään kunhan neiti hiukan asettuu taloksi.

12.8.2017
Iloinen Saaga vastaanottaa kaikki vieraat huisilla hännänheilutuksella ja pomppimisella. Saagan mielestä elämä tarhalla saisi jo riittää, sillä hänellä on koko elämä vielä edessään!

Saaga ja sen sisarukset SandySylvia, Sini, Siiri ja Sami joutuivat Irinan tarhalle ihan pieninä pentuina. Ne hylättiin kauniin ja ystävällisen emonsa kanssa, ja pitkään pieni koiraperhe jakoi yhteiden aitauksen. Koitti kuitenkin aika, kun emo oli syytä erottaa iloisista lapsistaan ja nyt kuusikko seikkailee isossa muiden pentujen laumassa reippaina ja uteliaina!

Saaga on avoin ja suloinen tyttö, jota ei mikään asia tässä maailmassa murehdituta. Sen mielestä ihmiset ovat parasta ikinä, ja se tekeekin kaikkensa, että saisi osansa huomiosta. Pieni häntää viuhuu niin lujaa, että koko koira tahtoo heilua sen mukana. Jos Saaga saisi päättää, niin se nappaisi heti rokotuskortin tassuihinsa ja hyppäisi Suomeen lähtevään autoon!

Saaga on kasvanut pienestä pennusta asti tarhalla, joten sillä ei ole kokemusta juurikaan muusta kuin tarhaympäristöstä. Saagan mielestä monet asiat ovatkin vielä ihmeellisiä, esimerkiksi syliin nostaminen sai sen vähän jännittämään, vaikka se muuten niin kovasti ihmisistä pitääkin. Uuden omistajan tulee siis ymmärtää, että Saagan kanssa tulee tutustua sille uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhallisesti ja pennun omassa tahdissa, jotta se saa ihmetellä rauhassa ja todeta, etteivät uudet asiat niin outoja olekaan.

Saagan emo on noin 40 cm spanielisekoitus. On oletettavaa, ettei Saagakaan venähdä jättiläisen mittoihin. Pentujen isästä ei kuitenkaan ole tietoa, joten varmuutta pentujen tulevasta aikuiskoosta ei ole kenelläkään.

Saaga on aktiivinen ja iloinen tyttö, joka etsii samalaista omistajaa. Saaga tulee tarvitsemaan opastusta arkisiin tapoihin, eihän sillä ole vielä mitään kokemusta sen enempää sisällä asumisesta kuin hihnassa kulkemisestakaan. Ihan varmasti fiksu Saaga kuitenkin oppii kotikoiran tavat sujuvasti, kunhan uusi omistaja sitoutuu ne kärsivällisesti ja palkiten opettamaan.

Viipurin koirat - Saaga 5.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.