Masurik

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 5/2016

8.1.2017
Masurik sai kodin Routiolta.

3.1.2017
Masurik joutuu etsimään uuden kodin omistajan muuttuneen tilanteen vuoksi.

Mainio Masurik aloittaa uudelleen oman kodin etsimisen. Herttainen koirapoika ei ole vielä kokonaan sisäsiisti, joten uuden omistajan on hyvä valmistautua opettelemaan Masurikin kanssa vielä kaikkia kotikoiran taitoja. Luonteeltaan Masurik on todella mukava sekä ihmisille että toisille koirille: se on reipas, muttei mikään mahdoton touhottaja. Masurik etsii nyt ehdottomasti sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa pojalle on paikka rakastettuna perheenjäsenenä.

16.12.2016
Masurik sai kodin Valkeakoskelta.

7.11.2016
Masurik on hurmaava nuori koirapoika, komea ja mukava!

Masurik on onnellinen koira päästyään asumaan hoitopaikkaan Somerolle, pakoon talven pakkasia. Tämä poika on luonteeltaan melkoinen vekkuli ja pitää kovasti sekä ihmisten että toisten koirien seurasta. Mikään riiviö Masurik ei kuitenkaan ole, vaan rauhoittuu mielellään myös lepäilemään lämpimään ja rauhalliseen paikkaan. Kohti aikuisuutta kasvavan Masurikin olisi jo aika päästä tutustumaan ikiomaan kotiinsa. Onnellinen se perhe joka saa näin hienon koiran omakseen!

2.10.2016
Tumma Masurik on upeannäköinen nuori koira, ja melkoisen upea koira siitä taitaa kasvaa myös aikuisena. Masurik asustaa tällä hetkellä hoitopaikassa Somerolla.

Masurik sisaruksineen joutui jo nuorena kodittomaksi, ja Olga tarjosi pentueelle suojapaikan kotitarhallaan Viipurissa. Syyskuun lopulla tumma poika nostettiin autoon, joka kuljetti koirat Suomeen kotihoitoon. Niin alkoi myös Masurik-pojan muutos tarhakoirasta kotikoiraksi. Hoitopaikassa Masurikin tukena on osa sisaruksista, sekä tietenkin hoitajat ja hoitoperheen omat koirat.

Kotielämä on alkanut maistua pojalle hyvin. Ulkoilu yhdessä sisarusten kanssa, sisällä asuminen ja kodin monet äänet ovat jo tulleet pojalle tutuiksi. Vaikka esimerkiksi televisio tai pesukoneen hurina ovat tarhalta tulevalle koiralle ihan uusia asioita, alkaa Masurik jo hyväksyä nekin osaksi nykyistä elinympäristöään.

Kuten koko sisarusparvi, myös Masurik on reipas ja aktiivinen nuori koira. Tulevan kodin on siis varauduttava paitsi päivittäisiin lenkkeihin, myös muuhun puuhasteluun koiran kanssa. Opettelemista riittää vielä esimerkiksi hihnakävelyssä, yksin kotiin jäämisessä ja sisäsiisteydessä. Masurik haluaa muuttaa kotiin jossa näitäkin koiran taitoja opetellaan rauhassa ja positiivisessa hengessä, koiralähtöisesti.

Masurik osallistuu mielellään ihmisten touhuihin, ja viihtyy hyvin myös koirakavereiden seurassa. Tämä poika on mahdollista adoptoida sekä ainoaksi koiraksi, että kotiin jossa asuu jo koirakaveri. 

Viipurin koirat - Masurik 3. & 11.9.2016

Masurikin kyselyihin vastaa Katarina. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Katarinaan yhteyttä sähköpostitse katarina.kruus@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.