Susu

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 7/2017

27.12.2017
Susu sai kodin Vantaalta.

16.12.2017
Iloisen ja reippaan Susun mielestä ulkoilu on ykkösjuttu! Susua pääsee tapaamaan pk-seudulla.

Pikkuinen Susu tuli muutama päivä sitten hoitokoiraksi ja kuikuilee kohti ikiomaa kotia pääkaupunkiseudulla. Kovasti on uusia asioita ihmeteltävänä, kun on tarhalla kasvanut. Autot on kummallisia huristelijoita, koti täynnä jänskiä juttuja ja peilistäkin kurkkii ihan uusi tyyppi. Susu on kuitenkin päättänyt selviytyä kaikesta uudesta ja pikku tuumaushetken jälkeen mennä porskuttaa eteenpäin.

Reippaan tytön mielilaji onkin jo löytynyt parissa päivässä, sehän on ulkoilu! Pikku kippurahäntä sujahtaa välittömästi eteiseen, kun aletaan saappaita etsimään. Kaulapanta ja valjaat sujahtaa nätisti päälle, tietäähän se ulkoretkelle pääsyä. Susu mennä töpsöttelee ja haistelee tienvarsia. Välillä intoutuu villiin pikkuspurttin ja muutama pisukin on ulos keretty jo lirauttaa. Susu muistuttaa länsigöötanmaanpystykorvaa rakenteeltaan ja turkiltaan. Mutta se on kyllä ihan arvoitus virtaako kyseistä rotua tippaakaan suonissa. Usein koirat ovat totaalisen mixejä Viipurin seudulla.

Susu vaikuttaa niin reippaalta, että voisi menestyä myös ainoanakin koirana, mutta koirakaverillinen koti on myös mieleinen. Hoitopaikassa Susulla on kaksi aikuista urosta seurana. Susun toiveissa on löytää aktiivinen koti, jossa liikutaan paljon ulkosalla.

Susulla on painoa tällä hetkellä n. 10 kg.

Viipurin koirat - Susu kotihoidossa 12/2017

13.12.2017
Pikkuista Susua onnisti ja hoitopaikka pk-seudulta löytyi.

11.11.2017
Sudenharmaa Susu tervehtii jokaisen tulijan reippaasti ja iloisesti! Se on kaunis tyttö, jonka avoin luonne tekee siitä mitä mainioimman pennun.

Susu hylättiin Irinan tarhalle syksyllä. Emme tiedä mistä se sinne tupsahti, sillä syksyt ovat ikävää hylättyjen koiranpentujen kulta-aikaa, ja niitä löytyy niin kaduilta kuin tarhan edustalle hylättyinäkin. Susua ei menneisyys kuitenkaan murehdituta, sillä se uskoo kaiken hyvän olevan vielä edessäpäin! Kunhan elämä tarhalla jäisi mahdollisimman lyhyeksi, ja muutto omaan kotiin toteutuisi jo pian.

Susu ottaa kaikki tulijat vastaan avoimesti tervehtien. Sen häntä heiluu kovasti ja syliin pääseminenkin on ihan kivaa, vaikkakin selvästi aika uusi juttu. Susu asuu tarhalla isossa pentulaumassa, ja sosiaalisena tyttönä se tulee hienosti juttuun kaikkien pentukavereidensa kanssa.

Vaikka Susu on hyvin reipas tyttö, se vaikuttaa silti sopivan rauhalliselta pennulta. Se ei siis sähellä ja sohlaa yhtenään, vaan osaa odottaa rapsutusvuoroaan ja malttaa rauhoittua myös syliin. Sususta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö, mutta sen jalat vaikuttavat hieman tavallista matalammilta, joten saattaa olla, ettei sen tule venähtämään kovinkaan korkeaksi.

Susu etsii mukavaa ja fiksua koiraihmistä omistajakseen - sellaista, joka haluaa opastaa tätä pientä tyttöä elämässä eteenpäin rauhallisesti ja pitkäjänteisesti. Saattaa olla, että uudet asiat tulevat aluksi jännittämään Susua, ja saattaa myös olla, ettei kaikki tule aina ensitilassa sujumaan kuin Strömsössä. Mutta yhteistyöllä ja hyvällä peruskoulutuksella pääsee pitkälle, reipasta liikuntaa ja muita aktiviteetteja unohtamatta.      

Viipurin koirat - Susu 10.11.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.