Sylvia

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

15.9.2017
Sylvia muutti Helsinkiin.

1.9.2017
Sylvia on iloinen pusutyttö, joka viihtyy hyvin sekä ihmisten paijattavana että itsekseen. Sylvia asuu hoitopaikassa Vihdissä.

Nuori Sylvia kipaisee iloisesti tervehtimään pihaan saapuvaa ihmistä. Neiti ottaa mielellään vastaan rapsutuksia, mutta ei vaadi niitä kaiken aikaa. Tämä tyttö osaa myös vetäytyä omiin oloihinsa. Samassa hoitopaikassa asustava suuri Urmas-pappa saa Sylvialta joskus haukut, ja pieni pihavahti osallistuu toisinaan myös toisten koirien haukahteluun. Kiltti ja herttainen tapaus tämä koira kuitenkin on, eikä taida aikuisenakaan kasvaa kovin suureksi koiraksi.

Sylviaa voi hyvi harkita perheeseen jossa on ennestään koiria, mutta tyttö pärjäisi luultavasti myös talouden ainoana koirana.

17.8.2017
Tarhaelämä jäi taakse kun Sylvia matkusti Suomeen kotihoitoon. Neitokainen on valmis uuteen kotiin heti kun sopiva löytyy.

Sylviaa pääsee tapaamaan Vihdissä.

12.8.2017
Sylvia valloittaa sydämiä ihan tauotta! Iloinen, kaunis ja ystävällinen tyttö - aika ihanaa, vai mitä?

Sylvia ja sen sisarukset SandySaagaSiniSiiri ja Sami joutuivat Irinan tarhalle ihan pieninä pentuina. Ne hylättiin kauniin ja ystävällisen emonsa kanssa, ja pitkään pieni koiraperhe jakoi yhteiden aitauksen. Koitti kuitenkin aika, kun emo oli syytä erottaa iloisista lapsistaan ja nyt kuusikko seikkailee isossa muiden pentujen laumassa reippaina ja uteliaina!

Sylvia on varsinainen kaunotar raidallisen harmaassa turkissaan. Kun mukaan lisää vielä ihmisrakkaan ja iloisen luonteen, niin voidaan puhua melkoisen ihanasta koiratytöstä. Sylvia valloittaakin tarhakävijän toisensa jälkeen, ja ihmettelemme, jos ei samalla tavalla tule käymään nyt, kun Sylvia pääsi kotia etsiviin!

Sylvia on kuitenkin kasvanut pienestä pennusta asti tarhalla, joten sillä ei ole kokemusta juurikaan muusta kuin tarhaympäristöstä. Sylvian mielestä monet asiat ovatkin vielä ihmeellisiä, esimerkiksi syliin nostaminen sai sen vähän jännittämään, vaikka se muuten niin kovasti ihmisistä pitääkin. Uuden omistajan tulee siis ymmärtää, että Sylvian kanssa tulee tutustua sille uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhallisesti ja pennun omassa tahdissa, jotta se saa ihmetellä rauhassa ja todeta, etteivät uudet asiat niin outoja olekaan.

Pentuja emo on noin 40 cm spanielisekoitus. On oletettavaa, etteivät pennutkaan venähdä jättiläisen mittoihin. Pentujen isästä ei kuitenkaan ole tietoa, joten varmuutta näiden tulevasta aikuiskoosta ei ole kenelläkään.

Sylvia etsii tositarkoituksella kotia, jossa reippaalle ja iloiselle tytölle ollaan valmiita tarjoamaan aktiivinen ja koiramainen elämä. Siihen kuuluu niin arkisten tapojen opettelua kuin paljon rapsuttelua ja yhdessä touhuamista. Sylvia on tähänastisen elämänsä viettänyt koiratarhalla, joten sisäsiisteys, yksinjääminen, hihnassa kulkeminen ja muut tavat tulee opettaa sille aivan alkeista lähtien. Mutta pitkäjänteinen, sitoutumiskykyinen ja koiraansa kannustava omistaja saa Sylvian varmasti oppimaan ja sopeutumaan uuteen kotiin hienosti.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.