Nemela

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

30.5.2019
Nemelan kuulumisia omasta kodista:

"Nemela kohta 2 v 5 kk, on ollut meillä nyt kaksi vuotta. Nemelasta on kasvanut todella upea ja kauniin värinen noin 20 kiloinen koira. On luonteeltaan todella kiltti ja hyvin energinen sekä touhukas koira. Luonteessa korostuu aika vahvasti vahtiminen ja paimentaminen, ja tämän asian kanssa edelleen työskentelemme, jotta saisimme tätä viettiä hieman lievennettyä. Älykäs koira ja enää esim. vanhat älylelut eivät oikein kiinnosta. Keskittymiskyky opeteltaviin asioihin on parantunut, vaikka vieläkin saattaa välillä turhautua/olla malttamaton uusien asioiden kanssa.

Nemela rakastaa lunta ja lumessa pyörimistä. Lisäksi se tykkää uimisesta ja lenkkeilystä, etenkin metsässä, jossa se onkin rennoimmillaan. Tykkää myös seurata lentäviä isoja lintuja taivaalla ja pysähtyy aina seuraamaan niiden menoa. Pitkän liinan kanssa saa juosta mielin määrin ja pääsee siten myös purkamaan suurimman energiansa. Alkuun rikkoi ja pureskeli/söi kaikki lelunsa, mutta nyt jo osaa leikkiä jopa pehmolelulla. Vinkulelut ja pallot ovatkin Nemelan suosikkeja. Isot kulkuneuvot ja pyörät vielä vähän pelottavat, mutta rohkeus on kasvanut tässä ajan saatossa koko ajan eri asioiden suhteen. Uusia ihmisiäkin Nemela aina aluksi arastelee, mutta tuttujen ihmisten kanssa sitten taas välillä seotaan aivan totaalisesti. Yhteiselo kissojen kanssa sujuu todella hyvin. Toisesta kissasta ja Nemelasta onkin tullut hyvät kaverukset."

18.5.2017
Nemela sai kodin Parolasta.

25.4.2017
Nemela katsoo kauniin ruskeilla silmillään niin kovin vetoavasti: onhan jossain koti tätäkin reipasta tyttöä odottamassa?

Irinan tarhalla asuu taas kymmeniä kodittomia pentuja. Nemela kuuluu tähän kodittomien joukkoon, sillä se hylättiin jostain tuntemattomasta syystä alkukeväästä. Viikot tarhalla ovat vierineet ja nyt Nemelan on viimein aika etsiä oma koti Suomesta.

Nemela on kerrassaan ihana tyttö. Se rakastaa kovasti ihmisiä, ja se hakee huomiota iloisesti ja luottavaisesti. Mikään seinäruusu tai tuleva suhvaperuna Nemela ei siis ole - tällaista mainiota tyttöenergiaa pursuava pentu ansaitsee kodin, jossa sen vilpitön iloisuus osataan ja halutaan purkaa mukaviin aktiviteetteihin!

Nemela tulee hyvin sujuvasti juttuun muiden pentujen kanssa. Se ei ole mikään toisten pentujen jyrääjä, mutta ei myöskään jää muiden varjoon. Kaikenlaiset hauskat leikit ja painit ovat kovasti Nemelan mieleen!

Nemelasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Siitä tulee varmasti myös aikuisena iloinen ja aktiivinen lenkkikaveri, joka ei hyydy sateella eikä pakkasella. Siksi Nemela etsii reipasta omistajaa, joka jaksaa ja haluaa panostaa niin pitkiin ulkoilulenkkeihin kuin peruskoulutukseen ja erilaiseen aktivointiinkin. Sosiaalisena tyttönä Nemela sopeutunee niin vilkkaaseen kaupunkiin kuin rauhalliselle maaseudullekin - tärkeintä on löytää se juuri oikea omistaja ihanalle Nemelalle.

Viipurin koirat - Nemela 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.