Melanie

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

8.6.2017
Melanie muutti Karkkilaan.

11.5.2017
Juhuu ihmiset, täällä ollaan! Aurinkoinen Melanie tervehtii vieraita häntä heiluen. Reipas ja ystävällinen Melanie odottaa omaa kotia Irinan tarhalla.

Sisarusviisikko Miriam, Melanie, MonroeMetka ja Marley päätyivät keväällä aivan pieninä pentuina Irinan tarhalle. Viisikon elämän ensivaiheista ei ole tietoa, mutta luultavasti ei-toivotusta pentueesta haluttiin eroon ja vastaus löytyi Irinan koiratarhalta. Nyt pennuilla on kuitenkin mahdollisuus parempaan elämään, ja toivottavasti sellainen odottaisi kaikkia Suomessa.

Pieni siimahäntä vispaa niin lujaa, että koko pikkupentu meinaa ihan kaatua kumoon. Melanie rakastaa ihmisiä! Kun vieraat laskeutuvat tytön luokse rapsuttelemaan ja syöttämään nameja, tirauttaisi Melanie varmasti pari onnenkyyneltä jos osaisi. Melanie vaikuttaa reippaalta, ihmisrakkaalta ja sosiaaliselta pennulta, joka haluaisi kovasti päästä ankeista tarhaoloista omaan kotiin.

Melanie on toki suloinen tyttö, mutta sopeutuminen ja uusien asioiden opiskelu vaatii kärsivällisyyttä ja vie aikaa. Hermotkin saattavat joskus joutua koetukselle. Melanie ei tiedä mitään kotikoiran tavoista, sillä se ei ole milloinkaan elänyt sisätiloissa. Kaikkia asioita on lähdettävä harjoittelemaan alusta alkaen, kuten sisäsiisteyttä, hihnassa kävelemistä ja yksin olemista. Melanie haluaisi jo pian päästä opettelemaan, näkemään ja kokemaan kaikkea uutta, mutta ensin pitäisi pienen löytää koti jostain itselleen. Löytyisikö se kenties sinun luotasi?

Viipurin koirat - Parakin pentuja 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.