Kaiku

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö (n. 40-45 cm)
Syntymäaika: 2014

30.3.2017
Kaiku muutti vihdoin omaan kotiin Rovaniemelle.

25.1.2017
Kaiku-kaunokainen, jos niin voi pojasta sanoa, on lempeä ja hyvin ihmisrakas koira. Kaiku on odotellut pääsyä oman kodin etsintään jo pitkään ja nyt odotus vihdoin palkitaan!

Kaiku on asunut Irinan tarhalla loppuvuodesta 2015. Kaiku on hyvin ystävällinen ja kiltti poika, joka tassuttaa aina silmät ilosta loistaen ihmisten luokse. Rauhallisesti se tulee aivan lähelle, nuuhkii kasvoja ja antaa hellästi pari pusua. Kaiku jakaa saman aitauksen usean muun aikuisen koiran kanssa, ja sekalaiseen koiralaumaan on kuulunut kuukausien varrella niin narttuja kuin uroksiakin. Kaiku vaikuttaa sopuisalta pojalta ja on tullut hyvin juttuun kaikkien kanssa. Mikään häseltäjä Kaiku ei ole vaan hyvinkin rauhallinen poika. Päästessään omaan kotiin iloa ja energiaa voi tietysti vielä tulla lisää, mutta perusluonteeltaan Kaiku vaikuttaa melko rauhalliselta tapaukselta.

Kaiku on arvioitu noin 3-4 vuoden ikäiseksi. Toista etujalkaansa Kaiku ontuu jonkin verran, ja on todennäköistä että siinä on vanha vamma. Kenties murtuma, joka on luutunut hieman vinoon. Tulevan kodin on varauduttava siihen, että jalasta voi varsinkin vanhemmalla iällä aiheutua mahdollisesti eläinlääkärikuluja. Muuten Kaiku vaikuttaa hyvinkin reippaalta ja iloiselta pojalta, joka on joutunut asumaan jo ihan liian kauan tarhalla.

Tiedossa ei ole, onko Kaiku saanut joskus asua kodissa. Kukaan ei välttämättä ole opettanut sille kunnolla, mitä tarkoittaa sisäsiisteys tai kuinka kulkea nätisti hihnassa. Niinpä uuden omistajan onkin hyvä varautua siihen, että alkuun Kaikun kanssa on lähdettävä harjoittelemaan asioita alusta alkaen. Tarhaoloissa Kaiku on hiljainen ja rauhallinen poika, joten se voisi sopeutua myös hyvin kerrostaloelämään. Sydämellinen Kaiku-poika toivoo löytävänsä jostain ihanan ihmisen, joka antaisi sille kaiken sen rakkauden ja huolenpidon, mistä se on tähän saakka elämässään jäänyt paitsi.

Kaiku saapui Irinan tarhalle syksyllä 2015. Se kuului ylikuormittuneelta Lipetskin tarhalta saapuneeseen koirajoukkoon, joille Irina tarjosi suojan. Eteläisen alkuperän vuoksi Kaikulle on teetetty Viipurissa Snap 4Dx plus -tautitesti, johon sisältyi seuraavat testit: sydänmato, erlichia canis & erlichia ewingii, borrelioosi ja anaplasma phagocytophilum & anaplasma platys. Testit olivat puhtaat ja Kaiku onkin valmis valloittamaan Suomen ja suomalaisten sydämet.

Viipurin koirat - Kaiku 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.